Ahoj. Chtěl jsem pouze říct že jsem si moc dobře vědom toho co jsem udělal a vím že si zasloužím trest tudíž tu nebudu žádat o UnBan ale pouze jsem se chtěl zeptat zda by byla možnost zkrácení trestu. Pokud je tedy možnost. Dostal jsem to za pravidlo 24. když nám týpek ukradl CRN Security vestu napsal jsem pm Leximu zda by nám stím dokázal pomoc jelikož než bych napsal report týpek by mohl utéct a třeba to leavnou následně přiletěl soviet a už mě na to upozornil byl jsem si toho samozřejmě vědom tudíž mi nedělá problém si trest odpykat ale pouze jsem se chtěl dotázat na zkrácení trestu. Předem děkuji za zpětnou vazbu od Administrátora @SovietDog
s pozdravem Tomas Donatello :)
Ahoj. Chtěl jsem pouze říct že jsem si moc dobře vědom toho co jsem udělal a vím že si zasloužím trest tudíž tu nebudu žádat o UnBan ale pouze jsem se chtěl zeptat zda by byla možnost zkrácení trestu. Pokud je tedy možnost. Dostal jsem to za pravidlo 24. když nám týpek ukradl CRN Security vestu napsal jsem pm Leximu zda by nám stím dokázal pomoc jelikož než bych napsal report týpek by mohl utéct a třeba to leavnou následně přiletěl soviet a už mě na to upozornil byl jsem si toho samozřejmě vědom tudíž mi nedělá problém si trest odpykat ale pouze jsem se chtěl dotázat na zkrácení trestu. Předem děkuji za zpětnou vazbu od Administrátora [user:475]
s pozdravem Tomas Donatello :)