Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Výslech KS

neznamy#5070

Smazaný účet

16
25.6.2022 12:27, naposledy upraveno 25.6.2022 12:29 uživatelem neznamy#5070

Dobrý den,

Již 5 dní čekám na výslech KS, několikrát jsem žádal policisty, at' KS zavolají což udělali, ale KS to stejně úplně ignoruje, proto vás žádám at' se domluvíme na času kdy mě vezmete a provedete výslech.

Mimo jiné, mi nebyli sděleny má práva, a vůbec důvod mého zadržení.

Gustavo Bianchi

DnOndra

Hráč

57
25.6.2022 14:53

Dobrý den pane Bianchi, 
jestli že Vám nebyla řečena Vaše práva při zadržení se můžete obrátit na IVV, (Inspektorát pro vnitřní vyšetřování) formou vyplnění formuláře který naleznete v sekci "O nás". 

Co se týče výslechu, tak kriminální služba má nárok s Vámi udělat výslech po dobu 15 dní Vašeho pobytu v celách. Čili není specifikováno kdy přesně. Avšak věřte, že v následujících dnech, možná i hodin výslech proběhne.

Zástupce velitele kriminální služby
                                                                                                                                                        por. Liechtenstein