Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Aplikaci se nepodařilo správně spustit

TosbarCZE

Hráč

24
26.6.2022 14:24

Ahoj, nemá to spojitost přímo se Skimem. Nicméně ze dne na den mi po spuštění MTA začal počítač zobrazovat chybu (chybí soubor winmm.dll) a MTA nešlo spustit. Po dodatečném stažení a vložení tohoto souboru mi MTA naopak vyhazuje hlášku "Aplikace se nepodařilo spustit, kód chyby 0xc00007b" Zkoušel jsem dle internetu stáhnout nový .NET, ale také nepomohlo. Setkal se někdo s podobným problémem? Jak jste ho řešili? :-)

26.6.2022 14:27, naposledy upraveno 26.6.2022 14:28 uživatelem barel

Taky jsem měl tento problém, asi milionkrát. Tyhle errory většinou dostaneš když si dáš PC do továrka..

Mně stačilo nainstalovat Nvidia drivery, a nvidia experience. Tak to zkus taky.

26.6.2022 14:32, naposledy upraveno 26.6.2022 14:33 uživatelem Rataj

Takový soubor ani ve složce s MTA ani ve složce s GTA:SA nemám a není tam potřeba. Je to nějaké API DLL, které je od základu ve Windowsu a MTA jej používá. Zkusil bych aktualizovat Windows a přeinstalovat MTA, případně nějakou z rad na této stránce.

TosbarCZE

Hráč

24
26.6.2022 14:54

Díky za tipy. V továrku jsem měl PC pár let zpět. Nicméně jsem přeinstaloval Nvidia Geforce ovladač, a po jeho spuštění mi vyhazuje chybu error code 0x003. Takže to bude očividně asi hlubší problém, otázkou je co. :-D

26.6.2022 15:13

Já bych začal tím, že si už konečně dáš to továrko a navykneš si to dělat aspoň jednou do roka, je to fakt fajn a vyřešíš tim mnoho problémů (případně jim ideálně předejdeš). Takhle budeš záplatovat jeden problém za druhym a zblázníš se z toho. :)