Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban popř. zkrácení banu.


Morocko

Hráč

15
27.6.2022 16:46

Ahoj, zdravím Vás čtenáře mého příspěvku..

O co v tomto příspěvku jde? Jde tu o mou touhu po zkrácení/zrušení banu, který jsem dostal pár dní zpět..

Abych uvedl čtenáře do děje.. dostal jsem ban za pravidlo 30 (copprovoking..) Za mě to bylo zcela normální a mělo by se to řešit IC než OOC, ale kdybych to řešil takto, tak nepochodím. Šlo o to, že mého kamaráda IC nahánělo komando složené z dvou policejních vozů, která pomalu ale jistě doháněla toho mého přítele.. Já jsem to uviděl a chtěl jsem mu pomoct, tak jsem začal jet za nima a po chvilce jsem byl vedle jednoho z policejních vozů (páč mé auto bylo rychlejší) a snažil jsem se vybržďovat a rozhozovat policajty, kteří ho naháněli.

Chtěl bych se omluvit, že jsem napomáhal kamarádovi v ilegální činosti.. nebo jak to říct.. prostě jsem nejspíš udělal chybu, které si jsem vědom.. Abych řekl pravdu, tak jsem nebyl zrovna střízlivej v danné chvilce (ale to mě neomlouvá, že ano..)

Důvod proč jsem si zažádal o ub/zkrácení je prostý.. Nemam ve volném čase co jsem na počítači co dělat a když poslouchám lidi, co hrají na Skimu, tak mě to trošku láka..

Ban je na 252 hodin a udělil ho @SovietDog

Doufám v kladné vyřešení a loučí se prozatím.. Moročko.

Morocko

Hráč

15
5.7.2022 19:15

Tak můžete tuto žádost uzamknout..smazat nebo já nevím, co s tim děláte. Už jsem dostal unban od času, děkuju.


Powered by LeoSight IFS
LT~37