Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Kultovní koutek

28.6.2022 00:15

Ahoj komunito!

Po dlouhé době jsem se rozhodl zavítat na fórum s nějakým příspěvkem, tentokrát se nebude týkat banování a tak podobně. 😄

Docela by mě (a vlastně nejen mě) zajímalo, zda se ve vašich řadách najde pár jedinců, kteří jsou stejně nadšeni pro kultovní filmy a seriály jako my na TeamSpeaku. A s tím vlastně přišel i návrh, že bychom se jednou za čas mohli scházet a společně tyto kousky sledovat během pokecu. Třeba bychom z toho mohli časem udělat i nějakou pravidelnou komunitní akci.

Abych uvedl příklad našich zájmů, jsme nadšenci pro sitcomy jako třeba 'Allo 'Allo!, Červený trpaslík, M*A*S*H... Právě teď během sepisování topicu zase sledujeme Asterix a Obelix: Mise Kleopatra. Jednoduše jsme celkem znaveni současnou produkcí a narazit na seriál, který se humorově vyrovná kvalitám převážně minulého století, je pain.

Pokud jste tedy fajn osoba s poměrně boomer humorem, budu moc rád, když se mi ozvete na Discord Dzardys#3287, ideálně třeba i se seriály a filmy, které vy osobně máte v oblibě. Následně se můžeme domluvit, že by se nás sešlo více a semtam bychom na něco mohli mrknout. 😄 Za mě je to celkem fajn příležitost se zase trochu společně věnovat nějakým jiným společným zájmům a nehrotit se stále kvůli hře.

28.6.2022 00:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.6.2022 00:28

Ani Boondocks nepohrdneme.

romus123

Hráč

11
28.6.2022 05:58

Ahoj, musím uznat, že je fakt, že Červený trpaslík byl super, když vynechám ty nejnovější díly . 

Já například sleduju celej Arrowverse, The Flash a tak. (Sci-fi) humor tu nějak extra není .

Ohledně humoru je za mě i jasná klasika south park .

-zde, do dnes, ani nikdy nezapomenu na díl, který se cely věnuje wowku😂

Další humor zde :
No a co mě sani nikdy neomrzi a budu na to čumět furt je: Big Bang Theory, Simpsons , Futurama , Two and half’s man.

Dnešní novinky mi nepřijdou, tak vtipné, tolik nepobaví. Jediné co umí mě pobavit jsou určité scény v Marvel filmech .

Pác a pusu Romus ❤️

28.6.2022 15:00, odstraněno 28.6.2022 15:02 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem