Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Kultovní koutek


28.6.2022 00:15

Ahoj komunito!

Po dlouhé době jsem se rozhodl zavítat na fórum s nějakým příspěvkem, tentokrát se nebude týkat banování a tak podobně. 😄

Docela by mě (a vlastně nejen mě) zajímalo, zda se ve vašich řadách najde pár jedinců, kteří jsou stejně nadšeni pro kultovní filmy a seriály jako my na TeamSpeaku. A s tím vlastně přišel i návrh, že bychom se jednou za čas mohli scházet a společně tyto kousky sledovat během pokecu. Třeba bychom z toho mohli časem udělat i nějakou pravidelnou komunitní akci.

Abych uvedl příklad našich zájmů, jsme nadšenci pro sitcomy jako třeba 'Allo 'Allo!, Červený trpaslík, M*A*S*H... Právě teď během sepisování topicu zase sledujeme Asterix a Obelix: Mise Kleopatra. Jednoduše jsme celkem znaveni současnou produkcí a narazit na seriál, který se humorově vyrovná kvalitám převážně minulého století, je pain.

Pokud jste tedy fajn osoba s poměrně boomer humorem, budu moc rád, když se mi ozvete na Discord Dzardys#3287, ideálně třeba i se seriály a filmy, které vy osobně máte v oblibě. Následně se můžeme domluvit, že by se nás sešlo více a semtam bychom na něco mohli mrknout. 😄 Za mě je to celkem fajn příležitost se zase trochu společně věnovat nějakým jiným společným zájmům a nehrotit se stále kvůli hře.

28.6.2022 00:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.6.2022 00:28

Ani Boondocks nepohrdneme.

romus123

Hráč

11
28.6.2022 05:58

Ahoj, musím uznat, že je fakt, že Červený trpaslík byl super, když vynechám ty nejnovější díly . 

Já například sleduju celej Arrowverse, The Flash a tak. (Sci-fi) humor tu nějak extra není .

 

Ohledně humoru je za mě i jasná klasika south park .

-zde, do dnes, ani nikdy nezapomenu na díl, který se cely věnuje wowku😂

Další humor zde :
No a co mě sani nikdy neomrzi a budu na to čumět furt je: Big Bang Theory, Simpsons , Futurama , Two and half’s man.

 

Dnešní novinky mi nepřijdou, tak vtipné, tolik nepobaví. Jediné co umí mě pobavit jsou určité scény v Marvel filmech .

 

 

 Pác a pusu Romus ❤️

Holub

Hráč

45
28.6.2022 15:00, naposledy upraveno 28.6.2022 15:02 uživatelem Holub

Futurama je setsakramentsky fajn (pokud člověk přežije těch pár epizod spjatých s revivem Futuramy, kde je pár epizod, co opravdu nemusím) a narozdíl od Simpsonových skončila s důstojností. Simpsonovi jsou okay (oceňuji především epizody, kde je překlad pomalu uměleckým dílem, bohužel novější epizody už mají "doslovný" překlad, který tomu tak moc nepomáhá), pokud budete brát jejich konec někde okolo 13-15 série (konzervativní fanoušci tvrdí i dřív). Ty nové jsou hodně takové nemastné neslané a je to skutečně udržování mrtvoly při životě. Červený trpaslík také, tam poslední epizody, co jsem si skutečně užil, byly předtím, než...

Spoiler

M*A*S*H bylo okay. Hlavně ten překlad do češtiny je až překvapivě povedený a ani dva perfekcionisté na angličtinu zde (narozdíl od ironie osudu v podobě chyby v překladu naprosto banální fráze v jedné z epizod Toma a Jerryho) toho nenašli tolik, co by se dalo zkritizovat. Tam bych vám i doporučil sledovat v českém dabingu.

To jen z hlavy člověka, co tyhle série zná lépe než veškerou dnešní produkci. Hlavně u Simpsonových bych vám doporučil si udělat nějakou hranici až po co koukat. U Futuramy je fakt bídná jen jedna dvě epizody (shodou náhod jsou obě v posledních dvou sériích) a hlavně i ty čtyři filmy jsou neskutečně fajn.

Pokud chcete jít i mimo sitcomy, tak doporučím i si pustit původní Hvězdnou bránu (SG-1), ideálně ještě s Richardem Deanem Andersonem. Tím jsem si udělal oslí můstek k celkově takové podivné otázce - sledoval tu vůbec někdo MacGyver-a? Docela bych rád věděl zda je doporučeníhoden. A když už jsme v osmdesátkách - původní Knight Rider rozhodně stojí za zmínku.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~42