Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Asi 10. Žádost o unban (9.4.2022 - @SovietDog)


neznamy#7807

Smazaný účet

4
29.6.2022 18:14

 

 

-------------------------- Co, že jsem to vlastně provedl? (Porušená pravidla). ---------------------------------

 

Porušil jsem jich mnoho, vysloužil jsem si mnoho banů, můj první byl za mixing, kdy jsem ani nevěděl co je RP, nevěděl jsem to dosti dlouho, i ve chvíli permanentu to nebyl žádný zázrak. 

 

Sepíšeme si tu pár pravidel co jsem porušil. 

 

1. Mixing

2. NonRPDriving

3. NonRPInjuries

4. Common Sense (Zdravý rozum)

5. CombatLog

6. DM

7. NonRPFear

Atp. - Za všechny tyto bany jsem dostal fůru banů

 

V neposlední řadě tu máme ty poslední... Za které jsem dostal již zminěný PERMANENT.

 

GrossRP, NonRPAct, NonRPFear, atd.

 

 

 

Tyto bany, hmm... Poučil jsem se z nich? Ano. Soviete, nemám ti nic za zlé, svým způsobem si mě změnil, sice jen v rámci RP, ale ano, je to tak.

 

Potom tu máme ---------- Mé vystupování na LeoSight discordu v sekci #diskuze ------------

 

 Asi 20x jsem tam změnil názor, v rámci mého vyjadřování a vystupování bylo vše špatné, proč? Protože jsem si říkal, že už nemám co ztratit - v krátkosti, myslel jsem si, že dělám správnou věc, ikdyž tomu tak nebylo.. :) 

Ejhle, bliklo mi v hlavě a co se nestalo, pročítal jsem to a začalo mi to být líto, říkám si, dobře, tohle musím nějak změnit, holt, nějakou pověst a nenávist tu vybudovanou mám, ale každý dělá chyby a já jakožto kluk, který byl na RP serveru poprvé, dostal svoji první permu a také do nějaké doby nevěděl co je to RP si snad zaslouží druhou šanci. 

 

"Chybovat jest lidské, ale odpouštěti býti božské"

 

-Alexandr Pope

..

 

 

----------------------------------------------------

 

Ahoj, to co vidíte nahoře je má poslední žádost o unban, která mi byla zamítnuta.

 

Takže začneme znovu - Milý Soviete abych tu něco málo podotknul, tvá zasedlost na mé osobě je více než viditelná, ale nemám ti to vůbec za zlé, nadával jsem ti, ponižoval jsem tě atp. myslím, že nemá smysl tu psát pořád to stejné a samé do kola, takže se přesuneme k věci, tato žádost o unban je čistě z důvodu, že za 1. Začíná mé milované období a to "prázdniny" a to znamená jen fůru volného času, zkrátka... Rád bych si zaeRPil na nějakém pořádném serveru. 

 

Od tebe, dráhy Soviete (není myšleno ironicky) moc lidí dostalo unban, měli horší historii než já, chovali se hůře než já, dobrý, sice skončili s druhou permou, ale pořád si jim dal 2. Šanci... Proč tomu tak je? Proč musím za své chyby pykat tak moc... Svých chyb jsem si vědom, ale proč někdo na druhou šanci právo má, ale já ne? Píšeš mi věci, že to vypadá, že jsem se rozepsal, ale pouze jenom vypadá? Nic proti tobě, ale vážně ti připadá 400 slov jako málo? To nemluvíme o těch x žádostí před. zkus se zamyslet nad tím proč mě neustále odmítáš, děláš to z osobních důvodu, nebo dle pravidel? Děláš to sám od sebe, nebo to bereš dle reakcí komunity, jelikož se bojíš aby tě komunita nezhatila kvůli tomu, že mi případný unban dáš... Nic proti tobě nemám, mám tě i vskutku rád, ale ruku na srdce. ;) Chápu, že mě tu vysloveně "nechceš", ale je to má první perma... Víš o co jde? Že i jeden z členů AT (nebudu jmenovat), zmiňuji že celkem přísný člen AT by mi unban dal z důvodu viditelnosti mého poučení a to jak chování na internetu, tak Roleplaye.

Necháme již býti SovietDoga, a přesuneme se k vám. 

KOMUNITO kolikrát jsem psal pod různé žádosti, mé názory byli vskutku pravdivé, ale proč máte většina z vás potřebu neustále zhatit vše co napíšu? Buď se tam objevují reakce jako "haha", či "facepalm", důvod? Chápu, udělal jsem chyby, ale žijeme v zemi kdy má každý právo na nápravu, nebo snad ne? Abych byl upřímný, neřeším to tak moc, ale vážně si myslíte, že jsem pořád stejný? Je to moje 5. Žádost a stále mi nikdo nevěří?... Nevím proč máte potřebu si něco dokazovat neustálou nevěrou k člověku... Žijeme jen jednou a vy budete neustále řešit co někdo udělal před nějakými 3-4 měs.? Já se změnil - vím to o sobě, tak proč mi nedáte tu šanci k tomu vám to ukázat?... 

Asi odemně vše, přeji všem krásné prázdniny a všichni kdo si tohle čtete, dejte si ruku na srdce a zkuste se trochu zamyslet nejen vidět jméno "nikolasek97" a ihned mně odsoudit. Děkuji, ahoj. 👋

 

29.6.2022 19:52

Takže začneme hned takhle ze začatku touhle krásnou větou..

"Od tebe, dráhy Soviete (není myšleno ironicky) moc lidí dostalo unban, měli horší historii než já, chovali se hůře než já, dobrý, sice skončili s druhou permou, ale pořád si jim dal 2. Šanci..."

Řeknu ti k tomu jenom že se pleteš.. Jenom dva lidé ode mě dostali po permě druhou šanci a i tak ten druhý skončil po pár hodinách.. Ale to už není můj problém.  Abych ti odpověděl taky na další věc proč jsem na tebe zasedly tak věř že nejsem. Ale osobně tě vidím jako hrozbu pro server a já přes sebe nenechám projít žádnou hrozbu..

Těch tvých patnáct banu za jeden měsíc ti vůbec nepomáhá k unbanu a potom tu je ještě nějaký druhý učet jménem Nikolasek9797.. Proč sis udělal tenhle učet a potom druhý v časovém intervalu 72 hodin..  A taky jak je možné že se z tohoto učtu objevila postava dne 29.05.2022, když jsi v tu dobu měl už permu? Je to velice zajímavé, nemyslíš?

Nebudeme to dlouho prodlužovat, už dávno jsem řekl že tě vidím jako hrozbu a přes ze mě se žádná hrozba nedostane. To ti můžu hned tady na místě odpřisáhnout. Takže tvojí žádost zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~44