Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Co se dá vše na skimo rp dělat? A jak se zabavím?


29.6.2022 19:39

Ahojte, asi před 4 dnama jsem dostal unban na Skimo RP. Ale bohužel nevím co na serveru dělat, a nevím jak se zabavit. Byly by tu nějaké rady, co se vše dá na serveru dělat? Chtěl bych zkusit něco nového.. Ilegál RP mě už nebaví, tak kdyby tu byl někdo takový, kdo by mi pomohl. Díky.

29.6.2022 19:50, naposledy upraveno 29.6.2022 19:51 uživatelem kocvin

To ti vážně někdo musí radit, co jiného se dá na Skimu dělat, krom ilegálního RP ? 

Můžeš přece cokoliv.. Pracovat, zaměstnávat, budovat, vyrábět, pomáhat, organizovat. Možností je spousta a záleží jen na tobě jak si vybereš. Stačí jen přemýšlet a koukat okolo sebe. 

30.6.2022 10:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

fikstvUwU

Hráč

16
30.6.2022 12:02

@barel
Jestliže se nudíš na serveru a nevíš co máš dělat tak tě plně chápu :3 já jsem desátý den v CPZ už jsem 400K v mínusu z výplaty (povinné ručení dělá hodně). Ale abych se vrátil k tématu. Plně tě chápu a proto ti doporučím pouze si najít vlastní zálibu na serveru. Z doslechu jsem nějak tak slyšel že server má pres 7-8 let takže si najít něco musíš. Zmínil si tu ilegál RP... po IC straně ti to nedoporučuji ale why not :D každému vyhovuje něco jiného. Já ti pouze mohu doporučit si na serveru najít lidi kteří jsou aktivní a jak tu zmínil Lexikonn budeš mít co dělat :). 
Pokud si tedy vzorný hráč s malou historii a znalostmi (které se dají samozdřejmě rychle dohnat) tak ti doporučím IZS. Tam máš RP skoro furt nejvíce asi u ZZS nebo HZS... Dále ti mohu doporučit si založit vlastní firmu :) trpělivost a peníze to bude stát no ale je to pouze na tobě. Věřím že se ti nebude chtít třeba šetrit na lepšít auto a řekneš si že "nah auto uz mam" tak proč né mít 2....3... nebo i 5 aut ? Když chceš být policista tak se přidej k PSA... Když chces být mechanik, najdi si práci u G66 například a pokud chceš být například někdo slavný (herec) tak CRN má filmové studio zda se nepletu :) ale to už jsou IC věci jen ti tu dávám možnosti. Určitě si na serveru najdeš svou zálibu. Předpokládám že jako kluka tě baví auta jako snad každého :P takže můžeš mít i půjčovnu. Server toho nabízí opravdu dost a věřím že si najdes svoje hobby :D přeji GL a hezký den.

domcanik

Hráč

6
30.6.2022 13:20

I když píšeš že illegal te už omrzel stejně bych doporučil jedno což asi jen tak neomrzí. Motorka - Dálnice - okrádat kamiony. Přeju hodně zábavy :) .


Powered by LeoSight IFS
LT~51