Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o udelenie UnBanu - SovietDog


neznamy#4744

Smazaný účet

6
29.6.2022 21:14

Príjemný dobrý večer.

Ozývam sa teda po nejakej dobe ako mi bolo povedané. Dúfam že tímto príspevkom nikoho nevytočím či neurazím.

 

Je pravda že od môjho posledného banu neubehlo až také množstvo času no stalo sa. Môj pobyt na Skime bol síce pekný a skutočne som zažil príjemné RP momenty hlavne u CRNC / CRN a podobne. Po mojom bane ktorý mi udelil @SovietDog som sa skutočne zamyslel nad tím ako svoje "RP" vykonávam. Defakto sa len pripojím na server bezhlavo jazdím na aute a z času na čas sa zastavím u niekoho na kus RP. Skutočne to ale nieje cesta ktorou by som chcel smerovať. Viem že niektoré chyby hráči robia častejšie než je únosné. Nemám proti nikomu nič snažím sa čo to len ide no vždy z môjho Actingu vystane ban. Spolu so Sovietom som sa bavil aj na TeamSpeaku o možnosti unbanu. Bolo mi teda ozrejmené že videl moju /history kde ale nebolo vidno že mi boli nejaké tresty zrušené či niečo podobné a uznali sme si obaja že to čo sa udialo sa udiať nemalo. Mal som sa teda ozvať skôr ale nejak som tomu chcel dať voľný priechod nechať situáciu vychladnúť a prehodnotiť celé moje správanie na servery.

 

K situácii ktorá nastala a z ktorej som odišiel s perma banom.

Ospravedlňujem sa celému PSA za svoj acting ktorý bol mimo a nemal ani nastať. Ako sa hovorí hral som na WIN. Z mojej strany som si mal overiť nepriestrelnosť okien na Audine ktorou som chcel preraziť skrz bariéru a nejak som na to zabudol. Z mojej strany došlo k pochybeniu čo si plne uvedomujem a ospravedlňujem sa zaň.

 

Tí čo ma poznajú vedia že niesom konfliktný človek. Vždy sa snažím všetko riešiť s chladnou hlavou no bol som zaskočený Roleplayom zo strany PSA. Dúfam že @SovietDog ešte stále platí možnosť unbanu a dúfam teda že si skrz skúšky prešiel bez problémov.

 

Prajem vám pekný zvyšok večera a príjemné ničím nerušené RP.

Darky / Sammy

10.7.2022 17:38

Máš za sebou dvě permy a tu co jsem ti dal já je třetí, myslíš si že tě s touhle historii pustím zpátky do hry? Odpověď z ní ne. Tvojí žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~27