Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Permanent - Prepadavání formou pouhého stríleni ( Dzardys )


Nexoys

Hráč

20
1.7.2022 14:07

Ahoj!

Viem že si napísal že to mam skúsiť za dlhšiu dobu ale chcem si už ísť zahrať.. Viem že som urobil dosť zla na celom portále LeoSight.. Ospravedlnujem sa..

 

Vysvetlenie..

Dôvod banu je napísaný už v názve takže ho tu nemusím rozoberať.. No, písal som v prvej žiadosti po perme že sa k tejto zlej strane už neprikloním ale bohužial stalo sa.. Vyšli sme okrádať po asi cca 3 mesiacoch od UnBanu z prvej permy.. Viem nemal som to robiť.. Kto by aj chcel video z toho napíšte mi na discord Nexoys#8162 .. Nejdem písať že ban bol neprávom bol čiste mojou vinou a právom..

 

Prečo by som sa chcel vrátiť?

Vrátiť by som sa chcel z dôvodu toho zaspomínať na staré dobré časy poprípade si zaeRPiť vhodné Social-RP.. Vrátiť sa za normálnymi ludmi ktorých poznám a su dosť v pohode.. Dokonca tu je aj jeden ktorého som tu pritiahol a dostal sa do A-Teamu, všakže Samik ;-). Taktiež tu je celkom pár ludi ktorých mám rád a vďaka ktorým by som naozaj začal RPiť normálne RP.. 

 

Kompletná žiadosť..

Ak by som dostal unban začal by som RPiť normálne RP legálne RP.. SocialRP. A poprípade sa pokusiť dostať do nejakej IZS složky.. Možno zo začiatku sa pokúsiť dostať do HZS kedže toto RP nieje moc náročne na vlastnej koži ho už mám vyskúšané.. A celkom ma aj bavilo pokial neprišla ta prvá perma.. Teraz už naozaj slubujem že k tej zlej illegálnej strane nepadnem a nebudem robiť nič zlé.. Po perme som vystriedal mnoho serverov a tam si myslím že som sa o niečo zlepšil a RP pravidla už ovládam polo-profesionálne.. Tak @Dzardys ťa prosím daj mi ešte jednu šancu a dovoľ mi sa viac zmeniť k lepšiemu...

 

Nexoys out...

 

romus123

Hráč

11
1.7.2022 14:40, naposledy upraveno 1.7.2022 14:42 uživatelem romus123

ahoj, rád bych tě tu viděl zpět. Od banu pokud se nepletu uběhli 4 měsíce ?

Myslim si, že jsi nějaký čas měl na to se zlepšit . Jsi fajn klucina , rad jsem s tebou kdysi erpil(spis legal, ilegal byl moc kdysi krop krop)

 

No, jen dodám ,že držím palečky .

PS:Skimo je nostalgie ❤️😅

1.7.2022 17:06

3 šance jsi u nás už měl, prozatím nevidím důvod, proč bych ti měl dát šanci 4. takhle brzo. Několikrát jsi záměrně neuposlechl zákazy a serveru jsi aktivně nejednou škodil. Žádost zamítám, zkus to nejdřív na konci letních prázdnin.


Powered by LeoSight IFS
LT~50