Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost - ToTum a DzofreCZ


neznamy#6563

Smazaný účet

41
3.7.2022 01:36

Noo...kde bych jen začal...dnes v odpoledních hodinách jsem byl s @vykurtatuchleba na benzínce v MG. Najednou přijela ženská osoba (jméno si fakt nepamatuju) a hodila to driftem vedle mě, vzhledem k tomu, že jsem seděl v Bentley Continental, kde jediný malý škrábanec je oprava za 5k, tak jsem jí upozornil, že pokud to odře, tak odřu já jí, došlo k slovní potyčce, jelikož slečna se nebojí dvou vzrostlých chlapů, načež si zavolala posilu, přesněji Tomase Donatella (DzofreCZ), ten se přidal na její stranu a začal nám také IC nadávat. Po tomto střetu následovalo pronásledování až k CRN dílně, kde slovní potyčka pokračovala, daná žena z benzínky se snažila napadnout mého kolegu, načež jsem využil příkazu /911, načež mi bylo odpovězeno do OOC chatu, že je stejně PT. Jelikož jsme si řekli, že to nikam nevede, tak jsme odjeli.

O pár hodin déle jsme je potkali v MG (dost daleko od PSA stanice, to je nutné podotknout) a jelikož jsme měli dost velkou početní převahu, tak jsme se rozhodli proti ním zakročit. Všechno bylo tak nějak v pohodě, Donatello se nám omluvil, ovšem Gustavo Greece Frith (ToTum) si stále jel svoje, načež jsem na něj zamířil taserem (to nefearoval, prý nemusí fearovat taser), vzhledem k tomu, že tam i nadále běhal jako potrefená husa, tak jsem se rozhodl vystřelit, ovšem tady nastává první porušení pravidel, ToTum před mým výstřelem zmáčkl "G", aby nasedl do auta, takže ho to netaslo (nic prý neviděl ani neslyšel, blbost.) a následně i s Dzofrem odjel.

Nějakou dobu byl klid, dokud mi má IC přítelkyně nenapsala SMSku, že na ní Dzofre měl nějaký kecy (je jeho IC nadřízená a prý se ve frakci nějak nepohodli), tím pádem jsem se opět rozhodl zakročit. Domluvil jsem lidi, naplánoval akci a jelo se. Dojeli jsme na CRN dílnu (s tím, že ochranka byla pryč a kamery byly vyplé) s tím, že uneseme Dzofreho IC přítelkyni, protože jsme věděli, že okolo něj se motá spousta lidí a je ozbrojen, jeho IC přítelkyně vypadala jako snazší cíl + její život má pro Dzofreho (asi) vyšší cenu, než jeho život. Všechno bylo krásně naplánovaný, nic se nemohlo pokazit...ovšem...to by se nesměl z poza rohu vyřítit Dzofre a ToTum, ti instantně vyběhli z auta a začali na mě mířit zbraněmi (ToTum Glockem, Dzofre PDWčkem), podotýkám, že jsem v ten moment pouze stál s dodávkou poblíž CRN, načež přišla má IC přítelkyně a řekla jim, ať odejdou (jak jsem již zmiňoval, jejich nadřízená, takže ji uposlechli), což tak učinili, chvíli jsem tam postával a řešil něco na vysílačce, ale najednou jsem si všiml záhadného mečka, kdy ToTum předal Dzofremu klíč (možná to bylo naopak, ve finále to moc rozdíl není), samozřejmě bez RP, jejich argument byl: "doslova tam máš napsaný, že jsem mu ho dal", když jsem se ho dotázal, odkud ten klíč vzal a kam si ho druhá osoba dala, tak ujel. Zatímco jsem řešil ten odpad, který tam tito dva předváděli, tak nastal PT, akce teoreticky ještě ani nezačla a i kdyby se to tak bralo, tak jsem neměl důkaz, tudíž mi nezbývalo nic jiného, než si lehce "poplakat" v OOC chatu a ukončit akci, napsal jsem něco ve stylu, že teď už ten únos nemá smysl, protože budou vědět kdo to je (což věděli i teď, ale neměli 100% jistotu), načež mi jeden z lidí, který jim pomáhal odpověděl mrkajícím smajlíkem. 

Na závěr tu mám ToTumův "RP Driving" a rozhodně ne mixing

Všechny logy, videa, fotky mile rád poskytnu adminovi, který se rozhodne toto řešit. Nebudu to dávat sem z důvodu toho, že by tato stížnost byla ještě delší, vzhledem k tomu, že to je několik logů, už teď to je docela wall of text a také se bojím mety z jejich strany, neboť OBA tito hráči se oháněli v OOC chatu s tím, že je PT, akorát v souvislosti s jinými situacemi+ to předání klíčků bez RP a IC komunikace také metou zavání.


(předem se omlouvám, že samotná stížnost má 650 slov, ale víc zkrátit to nešlo. Taky se omlouvám, že to možná bude nepřehledný, píšu to během RPení ještě v menším vzteku, ráno to kdyžtak poupravím.)

3.7.2022 01:47

Vskutku zajímavé.. No já si to s radostí přeberu a budu rad když by jste mi důležité materiály poslali do PMs na discordu. Jinak to zamykám


Powered by LeoSight IFS
LT~30