Charlotte Montagne - Curicculum vitae
Základné informácie
Meno a priezvisko: Charlotte Montagne
Dátum narodenia: 19.2.1992
Miesto narodenia: Paríž, Francúzsko
Kontakt: charlotte.montagne@post.ic, tel. č. 818 660
Národnosť: Francúzska
Vzdelanie a kurzy
2007 - 2010 Institution Sainte Marie, La Seyne sur Mer, úspešne ukončené.
2010 - 2015 Université Bordeaux Montaigne, katedra žurnalistiky, úspešne ukončené magisterské štúdium.
2010 - Kurz tvorivého písania.
2012 - Kurz investigatívnej žurnalistiky.
Jazykové znalosti
Francúzsky jazyk - materinský jazyk (C1).
Anglický jazyk - plynule hovorený jazyk, slovom i písmom.
Český jazyk - plynule hovorený jazyk, slovom i písmom.
Pracovné skúsenosti
2015 - 2018 Le Monde, rubrika vnútroštátnej politiky.
2018 - 2022 Libération, redaktorka.
Motivačný list:
Vážené vedenie Red County News, zaujala ma príležitosť uchádzať sa o prácu v obore, v ktorom som vyštudovala a v minulosti aj v profesnej oblasti pôsobila. Takmer všetky svoje skúsenosti z oblasti vnútroštátnej politiky a investigatívnej žurnalistiky, ktoré mám som nadobudla po ukončení štúdia, kedy som pracovala pre francúzsky denník Le Monde, kde som písala krátke články o vtedajšej politickej situácií, sociálnych a politických analýzach a profiloch kandidátov do volieb. Verím, že mám čo ponúknuť, keďže táto práca je kus zo mňa a veľmi rada by som v nej pokračovala aj naďaľej po príchode do San Andreas.
Charlotte Montagne - Curicculum vitae
Základné informácie
Meno a priezvisko: Charlotte Montagne
Dátum narodenia: 19.2.1992
Miesto narodenia: Paríž, Francúzsko
Kontakt: charlotte.montagne@post.ic, tel. č. 818 660
Národnosť: Francúzska
Vzdelanie a kurzy
2007 - 2010 Institution Sainte Marie, La Seyne sur Mer, úspešne ukončené.
2010 - 2015 Université Bordeaux Montaigne, katedra žurnalistiky, úspešne ukončené magisterské štúdium.
2010 - Kurz tvorivého písania.
2012 - Kurz investigatívnej žurnalistiky.
Jazykové znalosti
Francúzsky jazyk - materinský jazyk (C1).
Anglický jazyk - plynule hovorený jazyk, slovom i písmom.
Český jazyk - plynule hovorený jazyk, slovom i písmom.
Pracovné skúsenosti
2015 - 2018 Le Monde, rubrika vnútroštátnej politiky.
2018 - 2022 Libération, redaktorka.
Motivačný list:
Vážené vedenie Red County News, zaujala ma príležitosť uchádzať sa o prácu v obore, v ktorom som vyštudovala a v minulosti aj v profesnej oblasti pôsobila. Takmer všetky svoje skúsenosti z oblasti vnútroštátnej politiky a investigatívnej žurnalistiky, ktoré mám som nadobudla po ukončení štúdia, kedy som pracovala pre francúzsky denník Le Monde, kde som písala krátke články o vtedajšej politickej situácií, sociálnych a politických analýzach a profiloch kandidátov do volieb. Verím, že mám čo ponúknuť, keďže táto práca je kus zo mňa a veľmi rada by som v nej pokračovala aj naďaľej po príchode do San Andreas.