Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zdravim mal by som otazku k banu pri najlepšiom skratit ban.


xyzxd

Hráč

9
4.7.2022 18:05, naposledy upraveno 4.7.2022 20:10 uživatelem xyzxd

Ahoj @Holysek nechapem dovod banu chapem to prve ale ten mixing nechapu nemixoval jsem lebo jsem erpit bezvedomi a nic jsem ani nepsal jenom do OOC a do /me a /do ale do ic chatu nic takže ako som sa mohol dopustit porusenia pravidla mixing? EDIT: + nechcel som ta nijak urazit ani nahnevat ani nic tu nadavku som myslel ze srandy že "šmucka" nemyslel jsem to nejak priamo na teba myslel jsem to jen ze srandy nijak ze by jsem te chtel zhodit neboo nejak nasrat nebo neco ak sa ta to dotklo tak sa ti strasne osravedlnujem nemyslel som nato ako sa ta to moze dotknut a tak tak prepac mi to ak tak prosim

4.7.2022 21:26

Nechce se mi ti dávat za drobnou vulgaritu warn, každopádně pro příště během žádosti o unban važ takový slovník, během něhož se adminovi při čtení dané žádosti nebude chtít plakat. Díky.

5.7.2022 09:42

Ahoj, stále si do OOC chatu psal nějakýmu hráči, který tě přejel, že se má vracet a že tě přejel.. dál radši pokračovat nebudu, ale ty to víc určitě sám moc dobře. Mě ty nadávky do OOC vůbec nenaštvali, ale prostě porušení pravidla je porušení pravidla a dostal si za to trest. Omlouvám se, že odepisuji až teď, ale jako u předchozí žádosti o unban jsem se k tomu dřív nedostal. Unban i zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~42