Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zádost o unban


Setryx

Hráč

5
5.7.2022 13:25, naposledy upraveno 5.7.2022 16:29 uživatelem Setryx

Čauko všichni, rád bych si zažádal o unban ( dostal jsem permu za recidivu, perma mi byla udělena 21.11.2021, perma byla udělena Dzardysem ) tudíž už to je náká ta chvíle co jsem ban dostal, dlouho jsem po hraní mta zas nák netoužil ale napsal jsem snad jednu žádost o unban, kde jsem byl arogantní a nehodlal se omluvit adminovi tudíž nyní bych toto mé hloupé rozhodnutí rád napravil a omluvil se všem adminům, helperům ale i hráčům kterým jsem nák hru kazil, řekl bych že jsem se ponaučil ze svých chyb a změnil jsem se,  ale to už není na mě abych posoudil, proto bych se rád připomenul Dzardysovi zda by nepopřemýšlel o mém unbanu. Své chyby si až moc dobře uvědomuji a rád bych si znovu zahrál a zavzpomínal na staré časy :) 

7.7.2022 23:54

Přihmouřím oči a přihlédnu na to, že máš permu od listopadu loňského roku. Předpokládám, že tě "konkurenční" servery přestaly bavit a že jsi pobral víc rozumu, než jsi měl posledně. Jen se prosím zase nechovej jako dement. Můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~19