Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zmizela mi postava

mihal

Hráč

6
6.7.2022 16:00

Dobrý den zmizeli mi postavy mám tam jenom 2. Ale mělo tam bejt více postav hlavně moje Gregory Bred, Nic moc jsem tam neměl ale nechce se mi začínat od znova s tou postavou prosím o navracení nebo proste nějak to vyřešit děkuji mockrát 

8.7.2022 11:17

pane máte ck

KukisTV

Hráč

41
8.7.2022 16:27

Zdarec. Je možný, že jsi se třeba zabil a tím si chtěl zkrátit cestu. Tak ti admin místo banu dal ck, to už jsem téže viděl. Takže zjistit jaký admin ti dal ck a popřípadě si nechat vrátit postavu a dát ban za nonrp injurs.

mihal

Hráč

6
8.7.2022 21:27

Jakoby zemřel jsem no o tom vím ale zaprve Proč mi zmizeli aj ostatní a leavnul jsem to lebo jsem mimo čr a Ping a neslo to hrát tak jsem to vypl proste. Prosím o navracení mejch postav popřípadě dani banu jestli uznáte za vhodně nejlépe nějak potěšit s adminem aby se ozval kterej to udělal děkuji mockrát