Čauahoj.
Jsem tu opět po nějaké době a žádám o unban.
Tím, že má minulá žádost byla zamítnuta, tak zkouším žádat znovu.
Je to už 7 měsíců od mého permabanu na Skimu a řekl bych, že to už je docela dlouhá doba a mohl bych dostat poslední šanci.
Svých přestupků a porušení pravidel jsem si plně vědom a jsem si jist, že už se to znovu opakovat nebude.
Chtěl bych se podívat jak to momentálně na serveru vypadá a začít od začátku a začít opět řádně RPit.
Žádné odůvodnění proč jsem porušoval pravidla nemám, prostě a jednoduše jsem to pokazil a napravil bych to, kdyby jsem dostal poslední šanci.
Velice se omlouvám členům Admin teamu a hlavně Adminovi @Dzardys za mé chovaní a komplikace co jsem v tu dobu zapříčinil.
Kdyby mi už zmíněný Admin dal šanci, byl bych velice vděčný.
Upřímně už nevím co dál napsat, tak snad to bude stačit.
Děkuji za přečtení a případnou odpověď.
S pozdravem Benzo a.k.a. Jemuhodne
Čauahoj.
Jsem tu opět po nějaké době a žádám o unban.
Tím, že má minulá žádost byla zamítnuta, tak zkouším žádat znovu.
Je to už 7 měsíců od mého permabanu na Skimu a řekl bych, že to už je docela dlouhá doba a mohl bych dostat poslední šanci.
Svých přestupků a porušení pravidel jsem si plně vědom a jsem si jist, že už se to znovu opakovat nebude.
Chtěl bych se podívat jak to momentálně na serveru vypadá a začít od začátku a začít opět řádně RPit.
Žádné odůvodnění proč jsem porušoval pravidla nemám, prostě a jednoduše jsem to pokazil a napravil bych to, kdyby jsem dostal poslední šanci.
Velice se omlouvám členům Admin teamu a hlavně Adminovi [user:3773] za mé chovaní a komplikace co jsem v tu dobu zapříčinil.
Kdyby mi už zmíněný Admin dal šanci, byl bych velice vděčný.
Upřímně už nevím co dál napsat, tak snad to bude stačit.
Děkuji za přečtení a případnou odpověď.
S pozdravem Benzo a.k.a. Jemuhodne