Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNPERMA


Hubec525

Hráč

4
6.7.2022 17:48

Dobrý den přeji přátelé

Jdu sem už po třetí s prosíkem o UNPERMU, vím že mám velmi krutou minulost dostal jsem nespočet banů za odpojování, NonRP a tak bych mohl pokračovat, poslední ban jsem dostal za NonRP jízdu a NonRP injuries a mix chatu a chtěl jsem aby mi admin dal co nejdřív ban, protože jsem musel akutně pryč od pc takže jsem to chtěl mít co nejdřív za sebou jenže toto jednání mě stálo permaban, a už to jsou 3 měsíce.

Velice se chci omluvit všem co se semnou museli dohadovat a stálo jich to akorát nervy, za tu dobu jsem si stihl nastudovat pravidla abych měl přehled co můžu a co nemůžu, předtím se přiznám, že když jsem  tu začal hrávat s kamarádama tak jsem zjištoval až v průběhu hry co můžu a co ne a taky proto takto vypadá moje minulost. 

Tímto bych chtěl poprosit o unban jsem velice poučen a slibuju, že budu hrát přesně podle pravidel, pokud tak nebude tak je mi jasné, že bude další perma a to už fakt nechcu chci si zase zahrát s kamarádama a užívat si RP.

 

Děkuji a přeji hezký den.

8.7.2022 01:15

Máš přes 23 banu s tím že ten poslední je permanentní, za mě jsi serveru více škodil než jím byl nápomocný a řekl bych že kdybych ti udělil unban tak by to brzo vypadlo úplně stejně. za mě tedy.. zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26