Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


neznamy#8587

Smazaný účet

1
6.7.2022 20:53, naposledy upraveno 6.7.2022 20:54 uživatelem neznamy#8587

Čauky komunito, jelikož jsem před pár týdny porušil pravidlo č.17 a lhal jsem @SovietDog na Discordu v soukromých zprávach tak sepisuju žádost o unban s omluvou ,jak dotyčnému  helperovi za vydavaní za jeho nick a  jinému pohrožení hráči.. 

Takže do děje žadný screens tu dávat nebudu a přeji se to vyřešit s mírem a klidem bez nadavaní a tak.

takže jsem si vědom pravidla č.17 a lhaní at členovi. Po udělené permě jsem smazal svůj hlavní učet a založil tenhle jelikož jsem se hodně styděl za svojí chybu kterou jsem udělal a je to moje druhá perma ,která by být ani nemusela kdybych to neřešil a jel si svoje.. Takže se ti omlouvám za moje lhaní v discordu a také vulgaritu.. přes jiný učet . dále se omlouvám hráči ,který hned řešil ten problém s dodyčným promiň jestli jsem ti nějak ubližil nebo tak něco. Dále se omlouvám helperovi kterého tu označovat nebudu za vydavaní za tvůj nick.

Vím ,že nejsem hráč s malou historii ,ale RP svět mám celkem rád a hral jsem ho dosti je spousta srandy a nijak jsem srandu druhým hračů, nekazil nebo jsem se od první permy k illegalu nevracel. A snažil jsem se jet sám dle svého vím také že jsem nebyl přijemný hráč na serveru většinou i toxic ,ale milá komunito a AT žadám o pročtení žádosti a zvážení zmírnění trestu děkuji.

8.7.2022 00:03

Myslíš že je normální se vydavat na člena HT/AT a potom ještě o tom lhát? Rovnou ti odpovím.. Ne, normální to není. Asi můžeš děkovat sobě že sis to pohnojil.


Powered by LeoSight IFS
LT~25