Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nové zvuky vozidel


neznamy#8157

Smazaný účet

9
7.7.2022 20:10

Napadlo mně že by nebylo od věci přidat pár dalších zvuků vozidel. 

Všeho všudy jich tu je pár a opakuji se a dokonce u některých vozidel například vůbec nesedí. 

Hodilo by se přidat pár dalších zvuku s tím že by je mohl zaměnit administrátor po doložení videa či screenu o podrobném RP (např změna svodů, výfukového vedení, koncového tlumiče, rezonátoru atd...)

 

Moc na to sice nesázím že to projde ale jak se říká, zkusit se má všechno :)

 

Předem děkuji za vaše ohlasy 😇

Holub

Hráč

46
7.7.2022 23:12

On ten návrh není špatný, ale má dvě zásadní ale.
První ale je v tom, že takový návrh by nutně hráči zamezil možnost volby mezi custom zvuky a těmi, co mají standartně auta v SA. A to je i důvod, proč bych byl proti té změně, pač některé z těch custom zvuků zní fakt otřesně.
Druhý je ten, že by vlastně bylo potřeba odstavit defaultní zvuky aut z SA a na základě skriptu vozidlu forcenout custom zvuk dle výběru. Což vlastně ani nebude potřeba, pokud budou stejně hlasité jako ty custom, co už tady jsou.

V čem by to bylo naopak plus?
Konečně by některá auta zněla tak, jak mají znít - třeba Caprice SS zní jako kdyby v tom byl dvoulitrový čtyřválec.
Možnost dalších úprav
A hlavně - možnost i zcela nových zvuků (samozřejmě za předpokladu, že by fungovaly s poněkud omezujícím zvukovým formátem aut, jak jej má GTA SA). 


Powered by LeoSight IFS
LT~42