Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za Troll


Peli

Hráč

27
8.7.2022 20:11, naposledy upraveno 8.7.2022 20:45 uživatelem Peli

Zdravím všechny přátelé i nepřátelé.

V úterý jsem dostal ban na týden od pana Sovieta (@SovietDog) Jsem velice rád už jen ten důvod mi přijde jako totální nesmysl a zároveň i délka trestu, trochu vám popíšu celou situaci,nějaký random noname hráč nám začal nadávat (měl Mercedes benz S500 a my jsme tam byli dvěma MTLkama) nějak jsme se dohadovali a potom byl upozorněn že jestli nás bude blokovat tak ho přejedeme,na to po nějaké chvilce došlo,auto bylo přejeto ale pouze motorová část vozidla,asi po 30 minutách mi přistál ban za Troll na 7 dní a týpek co nás urážel a vyhrožoval nám dostal pouze 50 hodin,absolutně s tím nesouhlasím a chtěl bych poprosit o unban,děkuji moc předem a žádný materiál k tomu bohužel nemám ale Soviet ví o co jde.

Ještě bych jen rád dodal že autor videa Sofia_Clark_Mozorov čekal na IC postih,zatknula mě policie a když jsem byl převezen před stanici tak si pro mě přišel on za jeho druhou postavu (John_Nolen),mám podezření na metu a poprosil bych o přezkoumání. :)

Přeji hezký zbytek dne.

Morocko

Hráč

15
8.7.2022 20:22, naposledy upraveno 8.7.2022 20:22 uživatelem Morocko

čirou náhodou se mě do rukou dostalo video, které je důkazové, takže @Peli tady máš materiál. (chtěl bych jen říct, že video neleaknul žádný administrátor, je to pouze blbá chlouba původního majitele videa..)

https://www.youtube.com/watch?v=NaZNFXdf3pM&ab_channel=MoRocKoJeK%C3%A1R

8.7.2022 20:56

Nechcem sa kvôli warnu k tomu nejako moc vyjadrovať, avšak mi nedá povedať. 

Lexionys má v obľubuje metovať a to mi dá za pravdu asi nejeden hráč na skime. Niečo podobné na mňa skúšal tiež, pretože som mal môj obľúbený stautus "remington v batohu". Samozrejme ma zastavil a čo spravil prvé ? Pravda, pýtal sa úplnou "náhodou" práve na zbrane. Preto by som sa absolútne nedivil tomu, kebyže to je pravda s tým metagamingom.

Video som teda videl aj ja predtým, a príde mi to tak, ako keby Soviet zabanoval čisto za IC vec, keďže na tom troll asi naozaj nič nie je. Ale ja do toho až tak nevidím, iba som chcel vyjadriť svoju podporu v unbane. Avšak mu to tak mohlo prísť, že ste iba prišli robiť sračky s MTL's na pumpu, to už je jeho vec, neviem. Na druhú stranu mi nepríde, že by Soviet konal takto zbrklo. V mojich skúsenostiach je riešenie asi také, že riešime aj totálnu maličkosť dlho. Ale ja vravím, že kvalita je nad kvantitu, pretože si to nechá poriadne všetko vysvetliť, a tým pádom potom nekoná nejako zbrklo a unáhlene.

Snáď sa dočkáme nejakého preverenie, celkom by ma to zaujímalo. ✔

Holub

Hráč

46
8.7.2022 22:45, naposledy upraveno 9.7.2022 01:20 uživatelem Holub

Nevím proč, ale tohle je situace, která by se stala jen a pouze na MTA. Nevím zda je to mentalitou lidí (asi jo) nebo tím, že jim zde (krom banu) nehrozí žádné následky, ale prostě to tak je.

Zahraju si teď na ďáblova advokáta a řeknu to, co si ohledně celé situace myslím - tady bych se zastal Peliho. Jeho postava byla ve strategické výhodě (evidentně od začátku) a celé to vypadá tak, že člověk, co jel v Mercedesu, nejen, že se dopustil non-RP drivingu, ale také bych i zvažoval non-Fear RP. Proč? Sedněte si do normálního auta a podívejte se v jaké výšce jste ve srovnání s normálním náklaďákem. A teď si to srovnejte s Dunem, který je ještě o něco vyšší. Další věcí je i to, že dotyčný v Mercedesu jim blokoval cestu... v Sku. Trošičku absence zdravého rozumu (a dost možná i nevážení si vlastního života?), ale zdravým rozumem nedisponuje valná většina postav, co lidi RPí. Kdo ví, jestli to je záměr, nebo ne... ale spíš sázím na ne.

Pohlédneme-li na stav Ska, vozidlo by nebylo pojízdné. Nedělejte si iluze, ale po tomhle už fakt pojízdné nebude. Sám se snažím nad nehodami kolikrát přemýšlet tak, aby pro hráče a jejich vozidla ty nehody byly mírnější než mají být, ale když někdo IC či OOC cíleně provokuje? Tak mu tu radost dopřeju v plné palbě. Tohle je přesně ten moment.

Trolling s Dunem... to mi připomíná jistého člověka, co s tím skutečně trolil díky jednomu bugu. Tohle je dle mého jen vyeskalované IC, které dopadlo tak jak dopadlo díky tvrdohlavosti x postav. Pass.

Co ale skutečně stojí na pováženou je i jak byl podán daný report. K DM zde nedošlo (byl zde IC důvod, v tomhle případě konflikt, který byl zjevně vyvolaný dotyčným v Sku), injuries měl (?) mít na svědomí pouze dotyčný v Mercedesu. Chápu, že dotyčný nedával pozor (o nezasvěcení do situace nemůže být řeč, i kdyby viděl jen část z toho, tak stále je zde něco, co může odůvodnit fakt, že nešlo o DM). Nevím, zrovna tahle část okolo dotyčného, od koho to video pochází (a i údajně to, co se mělo stát), je samo o sobě dost pochybné.

 

9.7.2022 11:17

Na základě rozhodnutí ti ban sundám a dále si prověřím zda li říkáš pravdu ohledně toho Lexionyse.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~91