Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o undban


baculka

Hráč

14
8.7.2022 21:40, naposledy upraveno 9.7.2022 13:11 uživatelem baculka

dobry den dnes ve 16:00 jsem byly zabiti od dvou lidi na skimu bylo to bez důvodné a zároveň trash  byl podan report který se nadále řešil kdyz se to vyřešilo tak ti kteří nás zabili tak jsem vymluvili ze chtěli nás ukradnout. Tak ja a  můj kámoš byli jsme raspawnuty pak jsem si dal klasicky status a pokračoval jsem v erpeni ale pak mne napadlo ze ji skusim zmaliti když mela zbraň zamiřenou  k zemi tak jsem ji umalátil ale pani nak sporovala a nechtěla mi dat glock ale vse bylo za erpeni jen jsem se vedl moc rychle a nadele pokračoval střelba tu jsem nadále prohral a tim to skončilo a dnes v 21:18 jsem se napojil a dostal jsem ban tak se moc omlouvam zúčastněným rp akce diky za pochopeni. omlouvám se za chyby děkuji :D

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma
10.7.2022 17:41

Sám na vlastní oči jsem viděl co jsi tam prováděl.. a musím ti říct že to v pořádku nebyl ani v nejmenším. Ty jsi měl postřelené rameno + jsi ještě silně krvácel a i tak jsi byl schopný sundat někoho kdo na tebe mířil pistoli. Co sis v tu chvíli myslel? Že jo se Rambo nebo John Wick, tohle zvládnu levou zadní.. no, musím ti říct že nezvládl a sám si na tebe teď dám větší pozor. Ban ti brzo skončí, takže tvojí žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~20