Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o vysvětlení systému funkce odtahového parkoviště PSA


9.7.2022 10:20

Dobrý den, jmenuji se Dolphy Kocvin a před dvěma dny(tj. 7.6. 2022), mi bylo při silniční kontrole sděleno, že mi bude moje vozidlo(Bentley Continental GT, VIN 14191) odtaženo, z důvodu neuhrazených pokut za parkování. Pokuty byly dvě a ihned jsem je uhradil, no od té doby se však potýkám z nemožností jakéhokoliv dovolání na správce odtahového parkoviště PSA. Na policejní stanici jsem už od té doby jako doma, ale bez výsledku. Nikdo mi není schopen říct kdo je správce a kdy bude ve službě. Komunikace se strážcem, před Vaším odtahovým parkovištěm, dopadla taky bezvýsledně.

Zde na vašem webu, v sekci O nás je pouze formulář, na registraci, k odstranění nelegálních úprav vozidla. Já však na svém vozidle nelegální úpravy nemám a formulář pro žádost o navrácení vozidla z odtahu jsem nenašel. 

Prosím tedy o vysvětlení, jak mám postupovat, aby byla věc vyřešena co nejdříve. Jako ředitel dvou velkých firem, vozidlo využívám pro správu zaměstnanců a vyřizování všech záležitostí chodu těchto firem. Nemůžu si proto dovolit, aby někde stálo. Kazdým takovým dnem, kdy je auto zabaveno, jsou mi způsobovány nemalé potíže.

Nehledě na to, že se jedná o auto za několik milionů a přes plot odtahového parkoviště jde vidět, že stojí venku se staženou střechou, kdy vnitřní prostory vozidla znehodnocují povětrnostní podmínky a prach.  

Děkuji za případné vysvětlení, či vyřízení mé záležitosti.

S pozdravem Dolphy Kocvin.

9.7.2022 10:40, odstraněno 9.7.2022 10:54 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

DnOndra

Hráč

50
9.7.2022 11:07, naposledy upraveno 9.7.2022 11:18 uživatelem DnOndra

Dobrý den pane Kocvin,
jestli že máte už zaplacené pokuty, díky kterým Vám vozidlo bylo zabaveno si vyplňte tento formulář. Až si vyplníte formulář, musíte vyčkat na správce odtahového parkoviště, kteří Vás kontaktují když vyplníte formulář správně a vyplníte všechny podstatné informace srozumitelně. Co se týče Vašeho vozidla za "několik miliónů", nemusíte mít strach že by mělo špatnou péči, o vozidlo je dobře postaráno do doby, dokaď nebude vydáno.

                                                                                                                                          

                                                                                                                          Zástupce velitele kriminální služby 
                                                                                                                                                        por. Liechtenstein


Powered by LeoSight IFS
LT~26