Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

"Stížnost" na Pakandzu


neznamy#6563

Smazaný účet

41
9.7.2022 21:45, naposledy upraveno 9.7.2022 23:09 uživatelem neznamy#6563

Ač nerad, tak musím podat "stížnost" na nového Trial Game Mastera Pakandzu.

Situace se má tak, že jsem se dnes po týdnu připojil a vidím, že mi z pozemku zmizely dvě frakční auta, říkám si: "dobře, tak to někdo respawnul". Jelikož tato vozidla mají frakční park nastaven na pozemku hned naproti mému baráku, tak jsem se tam zašel podívat. A co to nevidělo oko mé modravé klik, v ten moment jsem si řekl, že to někdo nejspíš zDMkoval, tak jsem si podal report, ten přijmul Pakandza a řekl mi, že vozidla nebyly poničeny hráčem, ale jízdou, načež jsem tedy odsouhlasil, že to necháme být a obstarám si to ICly. Pár hodinek jsem si RPil nějaký to SocialRP, poté, když se osoby se kterými jsem RPil rozutekli do svých domovů, tak mi to nedalo a šel jsem se na ty auta opět podívat...zkusím nastartovat jedno auto...rozbitý motor...druhé auto...bez paliva...třetí auto...rozbitý motor. V tento moment mi docvaklo, že tu opravdu není něco v pořádku a že se nejednalo o poškození jízdou, kdy by řidič měl dopravní nehodu, ale že někdo úmyslně narážel do zdí, čímž tato vozidla DMkoval. Fajn, je 20:42 a já podávám report, dívám se do staffu a vidím, že online je pouze SovietDog a Phobios, kteří jsou offduty, tak si říkám: "v pohodě, času mám dost" a najednou, ve 21:11 slyším zvukovou notifikaci. Trial Game Master Pakandza přijal tvůj report, "Paráda, konečně se někam pohneme, i když to nejspíše skončí stejně jako odpoledne" řekl jsem si. Uběhla minuta, Pakandza nikde, říkám si: "fajn, třeba řeší něco jinýho, protože už u prvního reportu řešil zároveň i jiný report, tak počkám". Uběhla další minuta a na mě vyskakuje hláška - Trial Game Master Pakandza uzavřel tvůj report. To jsem nepochopil, takže jsem mu napsal PMku, proč to zavřel...bez odpovědi.

Pochopil bych, kdyby mi ten report zrušil a řekl, ať si to řeším ICly, že to prostě nefixne, ale když ten report vzal, tak si bohužel myslím, že se tímto pouze snaží nabrat na počtu reportů, aby byl co nejdříve GM... Neberme toto tedy jako nějakou seriózní stížnost za vážné porušení kodexu AT, jen tuto situaci nechápu a byl bych rád, kdyby se mi zde Pakandza vyjádřil.

E: vše se vyřešilo, tudíž tímto tuto "stížnost" ruším. Můžete ji umístit do koše


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4873 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misatorcz

150Kč včera v 16:20

MartasHyper

60Kč včera v 16:20

dikobras

10Kč včera v 16:19

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024