Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNPERMA V2


majkyyfn

Hráč

15
9.7.2022 23:54, naposledy upraveno 10.7.2022 12:52 uživatelem majkyyfn

Zdravím vás hráči/Admin Team !

po "pár" měsicích sem se rozhodl udělat novou omluvu.

Nechci tady psát že to bylo tak a tak, ale vím že sem na serveru už udělal hodně neplechu/porušení pravidel.

Měl jsem něco přes 30 banů sčím počítám že to nebylo dobré pro hráče a pro jejich RP.

Takže začneme u (Neadekvátní Injuries) Začalo to tým že sem začal jezdit jak hulvát na dálnici,cestách sčím sem dělal skákal což bylo (NonRP Driving) Potom sem sjel z dálnice na silnici sčím sem prudce narazil do hráče který normálně RPil ale já sem místo toho mu začal nadávat co dělá, Vím že tohle není nejlepší přístup jak začít RPit.Takže bych se chtěl omluvit Hráči kterému sem to udělal.

(Vyhýbaní sIC) Jak sem do hráče prudce naboural tak sem místo IC světu mu začal říkat OOC že co děláš proč si se neotočil a takový kecy. Hráč začal normálně RPit a já sem zůstal v OOC světu..Mrzí mě to že sem neudělal co sem musel.

Táák tohle byla moje cesta za Banem vím že 30-32 banů je dost a udělal jsem si ze serveru "Free Roam" což sem si toho vědom že tohle se nedělá..  II Už mi skimo  chybí po 2 měsicích a chtěl bych získat ještě jednu šanci II                                                                                                                             (ban mi udělil  SovietDog)

-Také se chci omluvit celému Ateamu za moje hnusné zprávy co sem jim psal a především SovietDog a celé komunitě.                                                                               

Sepsáno: 9.7.2022/ 23:45 (Ping:@SovietDog)

Hezký Zbytek Večera.

 

 

10.7.2022 17:30

Ty by jsi chtěl druhou šanci? Vždyť jsi jí dostal několikrát.. ačkoliv je tohle tvá první perma tak stále máš tak bohatou historii že se v ní dá scrollovat. Vždyť jsi serveru pouze škodil svým chováním a tvá historie je tomu důkazem. Za mě tedy ne, žádost ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~32