Název frakce: Zednické Práce San Andreas / ZPSA
Typ frakce: Ostatní (Legální)
Zakládající členové: Liza_Maurene
Startovní kapitál: 50000
Popis frakce: Chtěl bych soukromou firmu kde bych dělal polepy / vymalování bytu OOC jsem zedník takže erpení není problém prostě by se zákazník ozval že chce polep nebo vymalovat barák a já bych to zaerpil on by nám to zaplatil časem by se firma mohla rozrůst podle toho kolik lidí by tohle žádalo je blbost mít ve frakci 10 lidí a platit když si zakázník jenou za měsíc vzpomene že chce vymalovat barák
taky by se časem mohlo udělat že by jsme i baráky stavěli kde by jsme prostě zakoupili suroviny (dřevo,kámen, železo na výztuž,plast na kanalizaci a podobně) od saldivera a barám by se postavěl měli by jsme třeba IC web kde by byli baráky a k tomu i interiér jaký by měl zakazník by zavolal a my by jsme ho postavili (RP) třeba by jsme na něm dělali tři dny a on by nám ho pak zaplatil sepsala by se nějaká smlouva peníze ale předem kdyby náhodou hráč si nenechal postavět barák a pak přestal hrát
**Název frakce**: Zednické Práce San Andreas / ZPSA
**Typ frakce**: Ostatní (Legální)
**Zakládající členové**: Liza_Maurene
**Startovní kapitál**: 50000
**Popis frakce**: Chtěl bych soukromou firmu kde bych dělal polepy / vymalování bytu OOC jsem zedník takže erpení není problém prostě by se zákazník ozval že chce polep nebo vymalovat barák a já bych to zaerpil on by nám to zaplatil časem by se firma mohla rozrůst podle toho kolik lidí by tohle žádalo je blbost mít ve frakci 10 lidí a platit když si zakázník jenou za měsíc vzpomene že chce vymalovat barák
taky by se časem mohlo udělat že by jsme i baráky stavěli kde by jsme prostě zakoupili suroviny (dřevo,kámen, železo na výztuž,plast na kanalizaci a podobně) od saldivera a barám by se postavěl měli by jsme třeba IC web kde by byli baráky a k tomu i interiér jaký by měl zakazník by zavolal a my by jsme ho postavili (RP) třeba by jsme na něm dělali tři dny a on by nám ho pak zaplatil sepsala by se nějaká smlouva peníze ale předem kdyby náhodou hráč si nenechal postavět barák a pak přestal hrát