Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sante Testimonias


neznamy#5070

Smazaný účet

16
11.7.2022 19:23

Sante Testimonias

Sante Testimonias je nově vzniklá organizace v podsvětí San Andreas. Organizace vznikla z důsledku rozpadu organizace Red Riots, a v její čele stojí jeden ze dvou zakladatelů Red Riots Gustavo Bianchi. Organizace více než po penězích jde po moci, a přesto se snaží být co nejméně na očí. Jeden z hlavních zdrojů příjmů jsou pro organizaci pašování různých ilegálních tovarů především pak zbraní. Druhým z hlavních příjmů organizace jsou pak dobře promyšlené obchodní podvody u kterých je sice vidět jisté podezření ale přijít na to je už oříšek. Organizace čítá dneškem pouze 5 členů ale díky minulosti a kontaktům Gustava a jeho blízkostí s Italskou zločineckou organizací Camorra mají v blízké době přijet noví členové. Rajonem organizace je Los Santos především pak její jižní část společně pak s jižní částí v části Los Santos Market.

Gustavo Bianchi

Gustavo Bianchi, je muž s Italsko Španělskými kořeny který ve se svých 14. letech s rodinou přistěhovali do města St. Louis, rodiče Gustava nebyli nějací boháči proto se i přes jeho očekávání přistěhovali do nějakého malého zaplivaného bytu ve východní části města takzvané East St. Louis té doby jeden z nejvíce prolezlé kriminalitou části města. Po nějaké době se Gustavo zapletl do pochybné party jeho vrstevníků, a společně provozovali ve městě kapsářství menší krádeže ve stáncích a menších obchůdku kde je už sice málem párkrát policie chytila. Ale vždy se jim podařilo utéct. Jednou ale když se Gustavovi rodiče vraceli domů ocitli se ve střetu dvou gangu kde oba zemřeli na střelné zranění společně s dalšími nevinnými lidmi co se tam také ocitli. Gustavo se to dozvěděl když se vracel večér domů od jednoho ze sousedů. Později se Gustavo ocitl v místním sirotčinci kde ale nevydržel dlouho a v 15. z něj utekl. Na ulici pak byl týden, kdy dělal každý den větší a větší krádeže kde jsi ho všiml jeden z bossů klanu připojeného na organizaci Camorra. A o Gustavava se začal starat a připojil ho k rodině Camorra kde časem rostl v žebříčku a stal se kápem kde měl na starosti výpalné. Bohužel časem na organizaci přišla policie a všechny postupně v klanu všechny pozatýkala. Když už to nemělo naději přišel spět do Itálie kde pokračoval v rodině Cammora až do svých 40. let kde policie udělal zásadní zlom a v jedné z schůzek zatkla celé vedení a organizace byla v chaosu v tom se rozhodl Gustavo začít nový život na ostrově San Andreas

 San Andreas

Gustavo hned po příletu do San Andreas začal plánovat jak vybuduje své impérium a po své cestě kde vše připravoval potkal chlápka jménem Mathyas Shelby který měl stejné ambice. Společně si proto otevřeli bar v Marketu Los Santos. Kde pak našli přes LemonGate pár lidí a začali dělat první kšefty. Bohužel když byla organizace na svém největším vrcholu, tak byla i blízko svého jediného a fatálního pádu, první z obětí byl můž jménem Dave Fernandez který prozradil organizaci při menším prodeji drog, to bylo porušení pravidla a Gustavo se ho nedlouho potom zbavil, organizace začla růst ale pak se mezi nimi objevili krysy. Gustavo věděl že tam je krysa, ale neměl tucha kdo to mohl být, proto se uzavřel jen k nejloajálnějším členům. Později ale prozradil organizaci můž jménem Vladimir Drozdov, Gustavo se proto rozhodl ho zavřít do své menší cely, později kdy se vše vyvrbylo tak měla policie vtrhnout v čase jednoho z jednání které se mělo uskutečnit, naštěstí Gustava varoval jeho informátor, a proto stihly ukrýt zbraně. bohužel Gustavovi to ve stresu přestalo myslet a proto se rozhodl s jedním z jeho členů podívat na bar, jestli to nebyl planý poplach, nebyl a Gustava zatkli, když se policie ale podívala do baru, nenašla nic, jen pár drog. nakonec ho ale vzali do vazby kde čekal 15 dní na výslech který nenastal.

Když Gustavo vyšel vzal 4 členy u kterých věděl že to nemohli být krysy, zbavil se Drozdova, prodal bar. Koupil nové sídlo. A pouští se do nových kšeftů. Mezi tímto vším se organizace Camorra znovu obnovila a Gustavovi se podařilo je kontaktovat a řekl jsem o své minulosti, ti to vzali dobře domluvily se že tam Gustavovi pošlou pár lidí.

Chci také upozornit že hledáme nové lidi a proto když bude mít někdo zde zájem se přidat rádi ho přivítáme ozvěte se na: GROOW#1413

Powered by LeoSight IFS
LT~24