Normálně na tyhle témata neodpovidam, nicméně rád si tu ty svoje lásky trošku vyzdvihnu…
Ohledně callů do noci na tsku, deeptalků atd jednoznačně (snad mě ani jeden z vás nezabije za označení) @Lexikonn a @Rataj, vždycky když všichni zmiznou tak se prostě máme o čem bavit, moc toho narpeného nemáme ale tyhle dva zmiňuju čistě jen z tska.
Třeba takový OOC chat + nějaké to RP (vedení firmy, komunikace probíhá z 90 % na ic discordu RCN) je to jednoznačně @Pakandza a @Smaylo, rád si s nimi pokecám a organizuji nějakou tu práci v RCN, Pakandza má dokonalý organizační schopnosti a přišel se spoustou návrhů na zlepšení a dotáhl je k dokonalosti. Fungování techniků je vlastně jeho zásluha…
Ohledně RP + call nemůžu nezmínit @laceyabysss, naše patroly se společným pěkně pitomým smyslem pro humor byly vždycky dokonalý, po kicku z PSA jsme si každej rpili svoje a občas se setkali v rámci IZS RP, nicméně musim říct že tohohle klučinu mam fakt rád.
V neposlední řadě ohledně čistého RP a občasným callem musím zmínit @typecek nebo třeba @kixoF
Určitě jsem na spoustu lidí zapomněl, nebo je jen nezmínil, neznamená to že jsem si RP s vámi neužil nebo že se s vámi nerad bavím, zmínil jsem jen ty nejčastější případy, zdaleka ne všechny 😁.
Normálně na tyhle témata neodpovidam, nicméně rád si tu ty svoje lásky trošku vyzdvihnu…
Ohledně callů do noci na tsku, deeptalků atd jednoznačně (snad mě ani jeden z vás nezabije za označení) [user:3583] a [user:1], vždycky když všichni zmiznou tak se prostě máme o čem bavit, moc toho narpeného nemáme ale tyhle dva zmiňuju čistě jen z tska.
Třeba takový OOC chat + nějaké to RP (vedení firmy, komunikace probíhá z 90 % na ic discordu RCN) je to jednoznačně [user:4986] a [user:7415], rád si s nimi pokecám a organizuji nějakou tu práci v RCN, Pakandza má dokonalý organizační schopnosti a přišel se spoustou návrhů na zlepšení a dotáhl je k dokonalosti. Fungování techniků je vlastně jeho zásluha…
Ohledně RP + call nemůžu nezmínit [user:2529], naše patroly se společným pěkně pitomým smyslem pro humor byly vždycky dokonalý, po kicku z PSA jsme si každej rpili svoje a občas se setkali v rámci IZS RP, nicméně musim říct že tohohle klučinu mam fakt rád.
V neposlední řadě ohledně čistého RP a občasným callem musím zmínit [user:5820] nebo třeba [user:4173]
Určitě jsem na spoustu lidí zapomněl, nebo je jen nezmínil, neznamená to že jsem si RP s vámi neužil nebo že se s vámi nerad bavím, zmínil jsem jen ty nejčastější případy, zdaleka ne všechny 😁.