Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban


JokerB

Hráč

14
14.7.2022 13:53, naposledy upraveno 14.7.2022 13:53 uživatelem JokerB

Čauko, 11.5.22 som dostal permaban za trashRP (kropení není erpení), DM, common sense. Všetko sa to začalo klasickým unosom kde sme mu zobrali vysielačku a písali nejaké sračky a začali sme sa tam hrotit s nejakým typkom, ten mal následne prísť do Fort Carson. Ako sme prišli do Fort Carson tak po nás začal strielať ako prvý nejaký dvaja týpci z auta otočili sme to a išli späť no a tam stálo to auto ktoré nás kropilo, stáli sme kúsok za ním a čakali čo sa stane lebo sme videli že niekto daval asi relog alebo sa bugol potom Leonard Smith vytiahol zbran a z okna na nás začal strielat tak sme opätovali palbu a oni vybuchli následovné sme utiekli do LV kde nas Phobios freezol a dal nám po 10-20 minutách riešenia iba s nimi nam udelil permaban. Klip zasielal @TheVxce ale pošlem ho ešte raz https://streamable.com/1kd3w6.

14.7.2022 14:18, odstraněno 14.7.2022 19:26 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Troll
23.7.2022 16:29

Ahoj,

Prvně se ti omluvím za to, že jsi musel čekat déle na mojí odpověď.

Již máš třetí permu, tudíž ti to moc do karet nehraje. Permu jsi obdržel za "kropení je erpení".

Nevidím důvod proč bych ti měl dát šanci, jelikož jsi již měl dvě a pokaždé jsis to pokazil.

Taktéž bych se nedivil, že by to dopadlo stejně jak s tvým kamarádem, který ten unban dostal ovšem už ten den tropil úplně to stejné a druhý den obdržel permu znovu.

Nezlob se na mě ale šanci jsi měl a promrhal, nehodlám si to brát na triko. Dokud budu admin, unbanu se nedočkáš.

Přeji ti hezký den.


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo