Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Aw1x

Hráč

8
14.7.2022 18:41

Zdravím dne 5.5.2022 jsem dostal permanentní ban od @Dzardys uvědomuji si co jsem udělal dm benzinky nebyl dobrý nápad vím že nejsem na této komunitě oblíbenej a ani se nedivím ale tak co mam dělat čas nevrátím banu mam dost to taky vím ale každý člověk by měl mít druhou šanci a tu já bych si chtěl vybrat právě ted dost jsem se zmněnil k lepšímu a tak rád bych si u vas zahral vím s kým jsem se bavil a vím co jsem dělal za sračky ale s těma lidma už se nebavím a přijdu si že od té doby jsem se dost uvědomil a smutnim. 








                                                                                                                 Aw1x

14.7.2022 18:43

Už jsem ti dneska řekl, že se unbanu ode mě nedočkáš. Ještě když ses vůči starším jedincům na TS, kam jsi svůj problém přišel řešit, choval jako dobytek nejvyššího kalibru. Chybí ti dost značná část vychování a především sebereflexe, na tvé adolescentní projevy tu nejsme zvědaví. Žádost zamítám, z mé strany ti to neprojde.


Powered by LeoSight IFS
LT~34