Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

úprava aut


Tonix211

Hráč

26
14.7.2022 19:42

Chtěl bych vám představit můj návrh na úpravu aut...


Auta by se mohly dělit na dieslové motory a benzínové motory... Proč? asi si říkáte úplná zbytečnost ale...
Když u dieslového motoru dojde palivo jakožto úplně a natankovali bychom to tak jedem dále (na skimu), ale v reálném světě to takhle nefunguje, musíme počkat než se nám motor takzvaně ,,odvětrá.'' Například, jedu kamionem a mám nádrž na ,,rezervě'' tak bychom měly už jít tankovat, ale jsme třeba někde kde není žádná pumpa tak zkončíme u krajnice a buď to zavoláme pomoc. Kanystr naplní naftou a nalejeme obsah kanystru do nádrže. Teď musíme čekat než se nám motor ,,odzvdušní'' a můžeme vyrazit na pumpu... To obvzdučnění bych třeba nastavil např. 10 minut (nějaký normální čas, ať tam nestráví dotyčný mládí).

Dále mě napadlo aby jsi každý hlídal při jízdě teplotu motoru, také hlídání oleje v motoru, chladící kapalinu, brzdovou kapalinu apod. Tím by se mohly zaktivnit autodílny. Taktéž bych k tomu navázal, aby se přidali kontrolka/y teploty motoru. (momentálně mě více nenapadá... když tak připište)

Navážu k předchozímu odtavci, aby se olej v autě musel měnit po nějakém ujetí kilometrů. (například každých 100km, podle typů vozidla)

Také bych zdražil ceny za opravu aut v passive opravnách, aby lidi nutilo jezdit do autodílen.

Děkuji za přečtení, případné doplnění... Také nejsem mechanik, tudiž používám věci co jsem se naučil od ostatních proto nedám ruku do ohně zda to mám všechno správně pojmenováno či nikoliv. 

Pusta211 out.

Qermo

Hráč

16
14.7.2022 21:19

Takhle souhlasím se vším, kromě té první věci. Nikomu se fakt nechce čekat 10 minut, než se odvzdušní motor. Just let us ride. To první je za mě opravdu blbost pro GTA roleplay. Nijak by to RP neovlivnilo, jen by to všechny zdržovalo. Se zbytkem souhlasím, autodílny alespoň nebudou jen na tuning.

17.7.2022 22:53

Taky s tím souhlasím, jen bych dodal že by tam mohlo být i něco na ten způsob že když tzv.: gumujete gumy tak by mohly rupnout (prostě by se guma propíchla) a museli by jste ji vyměnit za novou

Shadey

Hráč

9
18.7.2022 01:45

Také se k tomu vyjádřím. Čekání na motor bude další zdržovačka která donutí hráče alt-tabovat a výměna oleje co 100km... Ačkoliv jsou ve hře starší modely, u kterých by určitě bylo třeba to měnit častěji, tak bych nešla dejme tomu pod 5000. Co se zbytku týče (výměna provozních kapalin a celková údržba), to už je na každým. Kdo to RPit chce, tak to RPí. 
K tomu co psal @Stalkrovec - určitě by to šlo udělat jako ikonka, podobně jako u baterky - dle "opotřebení" by ikonka ubývala a měnila barvu. 


Powered by LeoSight IFS
LT~44