Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podanie trestného oznámenia na neznámu osobu

15.7.2022 15:05, naposledy upraveno 15.7.2022 15:07 uživatelem VajkoChlpko

Dobrý deň prajem,

stala sa nám dnes s pánom doktorom Wilburom jedna nepríjemnosť. Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala 15.7.2022 o 14:55, som pomáhal pánovi doktorovi. Vozidlo som zabezpečil, tak som išiel pomáhať pánovi doktorovi s pánom, ktorý bol na zemi zranený tak, že musel byť prevezený vo vákuovom matraci. Avšak pri staraní sa o zraneného pána na zemi, prišiel neznámy páchateľ, ktorý prešiel zranenému pánovi po ruke, potom utiekol. Volali sme PSA cez department vysielačku, avšak bez nejakej odozvy. Snažili sme sa mu najprv dohovoriť, kým tam ešte chvíľu stál, cestou späť. Avšak na nič nám neodpovedal a utiekol. Podarilo sa mi preto z bodycamu, ktorý nosím stále zapnutý na sebe pre podobné incidenty, zaznamenať vozidlo spolu s ŠPZ. V prílohe vám prikladám záznam toho, ako neznámy páchateľ prešiel zranenému pánovi po ruke. Beriem to ako ublíženie na zdraví podľa zákona 83/2022 podľa §9 a taktiež §9.1. Akoby toho nebolo málo, páchateľ mal na sebe taktiež kuklu. Z toho mi vychádza jediné, a to úmyselné maskovanie počas jazdy, takže sťažovanie identifikácie páchateľa. Páchateľ sa z toho dôvodu dopustil taktiež porušenia zákona 3/2018 §13.

S pozdravom a vinšovaním krásneho dňa prap. JUDr. Dušan Badinský. 

Príloha: *záznam z bodycamu*

*na zázname je vidieť, ako leží pán na zemi a páchateľ mu prechádza ruku s kuklou na hlave*

28.7.2022 15:12

Vážený doktor,

vopred sa ospravedlňujeme za oneskorenú odpoveď a ďakujeme za trpezlivosť z Vašej strany. Bohužiaľ Vám touto formovou nedokážeme vyhovieť. Preto Vás žiadam, aby ste sa osobne dostavil na obvodné oddelenie, kde s povereným príslušníkom spíšete trestné oznámenie na zatiaľ neznámeho páchateľa. Nezabudnite si preto priniesť doklad totožnosti a taktiež celý kamerový záznam, ktorý by dokazoval spáchanie trestného činu, prípadne priestupku. Najlepšou možnosťou bude, ak sa na oddelenie dostavíte za prítomnosti svedkov udalosti, prípadne aj samotným poškodeným. Následne na základe Vášho podnetu a výpovedi bude zahájené vyšetrovanie danej udalosti.

kapitán Evelyn Davies