Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

požádaní o unpermu


Radyyym

Hráč

28
15.7.2022 16:14, naposledy upraveno 15.7.2022 20:35 uživatelem Radyyym

Přeji pěkný večer, ráno či odpoledne...

Dne 14.7 roku 2022 jsem dostal permanentní ban a chtěl bych se k této věci nějak vyjádřit.

Večer jako každý jiný, jsem vzal tahač a jezdil si svou trasu, u sebe jsem měl něco kolem 500 tisíc. Když jsem jel svou trasu z elektrozávodu, zpět do Las Venturas tak mě zastihla situace která toto všechno odehrává. Blížil jsem se k hranicím s Las Venturas a tam mě zastihl Černý Raptor. U sebe jsem měl něco kolem 500.000 a jako každý, jsem o ně nechtěl přijít.... Tak jsem jel dál a tady nastává ta hloupost za kterou si můžu sám... Hráči v Raptoru mě začli nahánět, rozstříleli mi kamion a já blbec nevěděl co mám dělat... Ve stresu mě jako nejlepší napadlo skočit do vody a nějak utéct tím že uplavu což souvisí s water-evading... Tím když jsem utíkal jsem porušil pravidla jako je NonRP injuries, water-evading, trash RP a odmítání RP.

Za celou tuhle situaci se moc omlouvám, bylo to ode mě hloupé a sobecké, teď když se mi v hlavě rozsvítilo tak mi došlo že to bylo hloupé a kdybych RPil jako každý tak se nic takového nestane. Za Permanent jsem samozřejmě zklamaný, za postavu jsem měl velké plány a každým dnem jsem postupoval podle plánu... A to vše mi uniklo před očima kvůli blbých 500.000. Chci s omluvit jak hráčům, tak Dzardysovi, a hlavně se chci omluvit za to, co jsem vlastně provedl....

Byl bych rád kdyby jste na toto nějak zareagovali a byl bych rád za nějakou zpětnou vazbu... Nejraději bych byl kdyby se mi trest nějak zmírnil... Přijmu dlouhý ban nebo nějaký jiný trest jen bych byl rád kdyby to nebyl Permanentní ban. S radostí si odpykám zmírněný trest. Vemu si to k srdci jako ponaučení a slibuji že budu lepší a že se budu z plných sil snažit, aby ye nic takového už neodehrávalo.

Děkuji za váš čas při čtení této zprávy a přeji pěkný zbytek dne, Nitro.

Sepsáno dne 15.7

(ping: @Dzardys  )

daniel0lp

Hráč

16
15.7.2022 17:28

Ahoj

Tvoji situaci velmi dobře chápu sám to znám taky jsem měl kvuli tomu pár banu.

Myslím že by si měl stou žádosti tak aspoň měsíc počkat protože přeci si dostal permu a měl bys sis nejspíš pročíst pravidla atd.

Máš to vcelku pěkně sepsané ale dej tomu fakt aspoň měsíc ,myslím ze po měsíci máš přeci větší šanci na unban než druhý den. 

Daník se loučí čau 

 

19.7.2022 14:27

Vzhledem k tomu, že jsi permu dostal před pár dny, prozatím ti nic zkracovat nebudu, co by to taky bylo za trest. Nic by ti vlastně nebránilo to udělat znovu. Dáme tomu ještě nějaký čas a přijď s novou žádostí nejdřív za měsíc, prozatím ji zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~32