Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unban


Lada596

Hráč

3
15.7.2022 19:29

Ahoj @SovietDog, píšu  žadost o unban snad ti to bude stačit, 

popíšu ti co se přesně stalo.

ban mám od 6.2.22

Jednoho dne večera, sem se nudil z kamošem bylo cca půlnoc a chtěl sem někoho vyprankovat  a   tak sem hledál hrače, a našel sem policistu, kamoše sem poslal aby připravil auto že sem přepokládal že budem ujíždět, tak připravil auto a ja sem šel se zeptat policisty jestli mi koupí glocka že jí dam 500tisíc a policista se zvedl na mířil na mě zbraní     ja napsal prank a napsala abych zvedl ruce nad hlavu a ja utíkal a jeli sme někam a všimnul sem si do pm zdravý rozum? a ja že ne? a do minuty sem dostal permaban od SovietDog, teď toho moc lituju a chtěl bych se vrátit na skimo, dáš mi prosím šanci se vratit na skimo prosím? mužeš přimouřit očko prosím?

Pozdrávem

Lada596

19.7.2022 17:37

Prostě jsi se nudil a tak tě napadlo někoho "vyprankovat" a to sis myslel že tě bude bavit.. No, byla to chyba a dost velká chyba, pač jsi skončil s permou.. Tady trollit prostě nebudeš. Tvou žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23