Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Všemocné Land Rovery

1 2



OurMatthew

Hráč

26
12.5.2020 02:16, naposledy upraveno 12.5.2020 03:31 uživatelem OurMatthew

Potřebujeme  trochu zredukovat LandRovery a zatnout jim tipec. Tyto vozidla jsou strašně OP a hráči toho neskutečným způsobem zneužívají. Nejvíce při naháněčkách s policií. Vždy jakmile uvidí že po nich jde policie, tak okamžitě sjedou z vozovky a jezdí do terénu kam by se ani v realitě s takovým autem nedostali. Jenže po té začne výmluva stylu "Já mám offroad, já můžu, ty jezdíš NONRP". Lidi vzpamatujte se..  Nejlepší by bylo přidat  něco ve stylu že pokud prostě nemají OFFROAD Pneumatiky tak takto ani oni jezdit nemohou.  Jinými slovy..   potřebujeme  přidat offroad pneumatiky.. Pro dobro všech. 

paprika43

Hráč

4
12.5.2020 09:09

Zdravím

S těmi gumami s tebou souhlasím, ale na druhou stranu jak Evoque tak ten druhej typ, drží celkem velkej počet ocenění, protože to auto nejen ten offroad, ale i různý sklony zvládá. Gumy bych asi přidal, ale to že s tim někdo vyjede nějakej prudší kopec kterej by oktávka nevyjela je naprosto v pohodě. 

Když to auto dokáže po schodech vyjet čínskou zeď nebo co to je, s tím autem si lidi zajezdili ve skateparku, to auto v pohodě utáhne vlak nebo pár kamionů, zkoušeli s tím přejet tak 2 metrovej retardér, kterej nikdo jinej nepřejel tak mi neříkejte že to auto v sobě nemá něco víc než jiný plechovky typu policejní škodovka...

Ty gumy YO

Smajlik

Hráč

2
12.5.2020 10:23, naposledy upraveno 12.5.2020 12:51 uživatelem Smajlik

 Zdravím

S gumami na 100% suhlasim, ale ak tvrdíš že Range Rover neni auto na offroad tak stači pozrieť zopar Vidií na YT

našiel som hneď prvé dva čo mi vyskočili ..

Prvé Video

Druhé Video

Však ak policií vadí že nestihajú za Range tak nech policia namiesto 5 aut Škoda kúpi jedného Ranga a chytajte si ..... 

Lebo ak viem že idem robiť nelegalnú vec viem že je tam riziko že má policia bude chytať tak si nezoberiem Teslu kde s ňou nemôžem nič iba ísť po ceste ..... Tak zoberiem Terenné Športové Auto to je logika aj malého decka .

misatorcz

Hráč

45
12.5.2020 10:36

Na těch videí jedou tak 20 max a a hádám že tam jezdí 100 + takže bych stím i souhlasil...

12.5.2020 11:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Smajlik

Hráč

2
12.5.2020 14:03, naposledy upraveno 12.5.2020 14:18 uživatelem Smajlik

Zdravím ale nedalo mi nereagovať,

Viem že píšem offtopic ale ospravedľnujem sa do predu .

 

Ak tvrdíš že na tom videu ide 20 max. Tak viem dopredu zhodnotiť že nemáš VP (môj názor). Podľa môjho názoru a skušenosti s rýchlosťou 20km/h by video trvalo cca 20 min kedže je to skoro 1000 schodov a  na taký kopec potrebuješ silu auta a rýchlosť ....Na tom videu čo ide tie schody je aj vo videu naznačené že aký strmák to je ZDE (Forty-five degrees) čož 45 je stupňov a ešte aj tu tvrdili obyvatelia že je to nemožné ZDE .

Tak nemôžete tvrdiť že auto nemôže ísť OffRoad to auto môže ísť offroad ! Ale gumy sú potrebné suhlasím !

Ale skôr môj názor je taký že polícia má problém chytiť keď utekajú na range, lebo môžu ísť aj do pušte kde je rôzný terén, ale podľa mna nikto keď uteká nejde do kopca ktorý ma 50 stupňov . Skôr chodia po rovnom a trochu kopcovitom teréne ktorý je určený na offroad, aj keď prvá úloha keď ťa polícia nahaňa je utiec z dohľadu a potom sa skryť.

Takže toto je môj osobný názor.


S pozdravom 

 

Smajlik :)

 

 

 

 

12.5.2020 14:59, naposledy upraveno 12.5.2020 15:02 uživatelem SedliX

Ač jsem původně nechtěl, do diskuze přeci jen vstoupím. Nevím, kolik z vás kdy jelo v nepřístupném terénu. Ačkoliv jsem nikdy nebyl na pozici řidiče, mnohokrát jsem měl "tu čest" svézt se po lesních cestách, které měly k alespoň kvalitě cyklostezky skutečně daleko. A věřte tomu nebo ne, po takových cestách se skutečně nedá závodit, ani se čtyřkolkou a poměrně silným dieselovým motorem. A to mluvím o lesních cestách. Například poušť je limitem mnohem větším. Kolik z vás zkusilo projet na kole skrz pískoviště?

Ano, videa, na která zde bylo odkázáno, ukazují, že auto si v terénu dokáže poradit. Jenže opomínáte skutečnost, že videa jsou natočená profesionálními týmy a auto je pod kontrolou profesionálního řidiče. Pokud bych měl udělat medián věku postav na Artheonu, dostaneme se možná, v lepším případě, na 27 let (po shlédnutí posledních záznamů z dokumentace ZZS). Myslíte si, že takový člověk může být dost zkušeným řidičem, aby zvládl takovou jízdu? Ano, někteří zřejmě ano, ale rozhodně ne všichni.

A jak uvedl Misatorcz, na druhém videu, které zde bylo sdíleno, se skutečně vozidlo pohybuje "rychlosti chůze." Ona by RP v takovém případě byla jednoduchá. Vyběhne spolujezdec z auta policie, rozbije okno a je vymalováno. Bohužel se v kriminálním RP angažují lidi, kteří akorát porušují pravidla typu PG, common sense apod. Jistě, vina padá i na příslušníky policie a není možno přehlížet jejich počínání, ale v tomto případě jde o přenesenou skutečnost.

Nemyslím si, že by offroad pneumatiky byly ultimátním řešením, nemohly by být dostupné civilistům, aby se jejich prezence na serveru projevila. Nicméně, když už se rozhodnete, že policii ujedete přes terén, zkuste se zamyslet, jestli to je ve vašich silách. Navíc sériová vozidla jsou v dnešní době dost inteligentní na to, aby po vážnější dopravní nehodě odeslala nouzovou zprávu s lokací a vypla motor. Nad tím, předpokládám, také moc lidí nepřemýšlí. 

EDIT: Myslím, že to patří do návrhů, když se tu navrhuje přidat offroad pneumatiky.

paprika43

Hráč

4
12.5.2020 15:58

Sedlix.

Dost s tebou souhlasím, ale ono s tímhle autem není ani tolik potřeba umět nějak extra ovládat auto, tyhle auta už mají tolik asistentů a všech možných vymožeností, že to jede skoro samo. To s tím kolem na písku je věc, kdy bychom se asi už moc ponořovali do fyzických zákonů což sem asi nepatří, protože jde o váhu, rychlost jakou se na ten písek najede a podobně, ale to tady řešit nebudu, to bychom tu byli dlouho a myslím že by bylo i zbytečné tady počítat fyzické zákony přes nějaké vzorce. :D 

Ano, to že jsi měl příležitost se projet po lesní cestě chápu, ale nepředpokládám, že jsi se po lese projížděl v totožném autě o kterém se tu bavíme, ono není značka a auto jako značka a auto... Já za sebe mohu říci, že zhruba před rokem jsem byl v Dubaji na poušti, kde jsme si zamluvili projížďku autem v písečných dunách, vezl nás chlap typuju na 22 let, jeli jsme v něčem podobném a dokonce starším modelu, zkrátka to neumělo to co umí ten Rover o kterém se tu bavíme, jezdili jsme 50+ stupňové sklony v zákeřných písečných dunách, kde jsme se při jízdě kochali poztrácenými součástkami vozů a z auta jsem vylezl naprosto v pořádku a bez jediného zranění, když opomenu převrácený žaludek. 

Je potřeba něco jako Off-road doopravdy zažít a to promiň, ale lesní trasu opravdu s písečnými dunami srovnávat nemůžeš, možná za předpokladu, že by hlína nebyla suchá, ale blátivá. Off-road se dnes jezdí i s maluchem a dalšími plechovkami a to mi věř, že Rover má od něčeho takového obrovsky daleko. 

A jak jsem řekl, ti profesionálové možná ani profesionálové být nemusí, to auto má takové vymoženosti jako je automatické natáčení a nahýbání pružin a všech těch kravin v podvozkové části auta, že na tom profesionálovi opravdu zbývá jen mačkat plyn a podobně. :D Já osobně si ani nedokážu představit profesionála například v té jízdě po těch schodech, to je opravdu úkol jen si držet rovnou trasu, držet plyn nebo se držet na nějaké rychlosti, která ti bude zadána a prostě tam vyjedeš.

Omlouvám se za možné hrubky.

12.5.2020 16:15, naposledy upraveno 12.5.2020 16:37 uživatelem SedliX

Ono právě jde o to, že písek se chová úplně jinak než hlína. Je sice pravdou, že bychom mohli započítat hmotnost (která je v tomto případě ale znevýhodňující faktor), přilnavost (která je na písku nízká), tření a spoustu dalších faktorů, ale to by nikam nevedlo, alespoň ne v této komunitě (nejsme na fyzikálním foru). Navíc tu nediskutuji o konkrétních vozidlech, jde prostě o to, že pro zvládnutí jízdy mimo silnici musíš mít zkušenosti. A to i přesto, že dnešní auta jsou "blbůmvzdorná." To, že se ti auto postaví na tři sekundy na brzdu, protože se neumíš rozjet do kopce, ti moc nepřidá na dovednostech jízdy v terénu.

Rozumím ti, ale ten řidič pravděpodobně jezdí v takovém terénu pravidelně, jezdí stejné trasy a přesně ví, co si může dovolit. Pokud bys nevěděl, co si můžeš dovolit, zapíchneš to, střelí ti airbag, to tě "práskne" policii na metry přesně a ty už se nerozjedeš. A upřímně, kolik z hráčů by se dokázalo zorientovat mimo auto v terénu, který nezná, aby došli pěšky do města? 

Pořád si stojím za tím, že je potřeba mít hodně dobré zkušenosti s řízením vozidel, aby ses do takového terénu pustil a opustil jej "na čtyřech kolech." Pokud by tomu tak nebylo, rád se nechám od nějakého řidiče opravit. Na serveru je spousta lidí, kteří tato auta řídí, ale nikdy přitom nedržela volant v ruce. Navíc policejní auto v závěsu je dost silný stresor. A je jedno, jestli to je "Octáva" nebo Passat. A všichni víme, jaké reakce máme ve stresu, u mnohých jsou dost nepřiměřené. 

Navíc po těch schodech měl pod autem nájezdovou rampu. Kdyby tam nebyla, nejsem si jistý, jak by se tvářil podvozek. :D

EDIT: Tím chci říct, že je otázkou, jde-li vůbec o "RP-driving." Já jsem nikoho, kdo takhle jel, neviděl. Narážím jen na informace, které se objevily zde v diskuzi. 

12.5.2020 16:44
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~99

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo