Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban perm.


Lobster

Hráč

4
16.7.2022 10:49, naposledy upraveno 16.7.2022 10:50 uživatelem Lobster

Zdravím, asi si řikáte proč tady pišu žádost o unban?, no zkratka řečeno dostal jsem permu a chtěl bych si za žádat o unban.

Za co si dostal perma ban? -> Je to jednoduché, ja blbec prostě jsem udelal A2A že jsem přepsal majetek.

Proč chceš unban? -> Chci zase hrat Skimo, spíše ten nelegal zas nejako rozjet pro PSA, a žádné jine servery mě nebaví na MTA , takže chci to znova zkusit... Myslím si každý má 2 šanci, neřeknu kdybych dostal už perma ban, tak to už tady ani nepíšu... ale toto je muj první perma ban... a snad to pujide nějako řešit.

Omluva celému A-Teamu -> Ano já vím co jsem spáchal, jsem si toho vědom, a mrzí mě to, ale prostě si myslím že člověk se chybama učí, takže chci se celému A-Teamu omluvit za každy problém co nastal, kdybych dostal unban, zaručuju že bych už nedostal žadny ban či perma ban.

Děkuji všem, že jste si to přečetli moc si toho važím, a užíte si zbytek pěkného dne.

Develon

Hráč

40
17.7.2022 15:34

1perma ? pokud si pamatuju měl jsi i MultiAcc , a tam taky perma byla , na to nezapomínej

 

19.7.2022 00:27

Lobstere.. tohle není tvá perma, pouze tvá první perma na tomhle učtu nikoliv celkové. Za svůj učet Black máš tří permy za sebou. Nemusíš mi tu tedy vykládat že je tohle tvá první perma. Navíc sám máš za sebou dost banu a to ukazuje pouze na to že jsi serveru škodil a já nedopustím aby se něco takového opakovalo. Tvou žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~34