Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nová benzínka.

Kenny15

Hráč

19
16.7.2022 12:13

Jsem se tak projížděl po mapě a narazil jsem na místo, kde by mohla vzniknout nová benzínka. Viz. fotka.

Jedná se o nějaký typ motorestu nebo baru, který se nachází na trase Las Ventruas - Bayside, kousek od toho tunelu. Za mě by určitě nebylo špatné tam dát aspoň jeden čerpací stojan ale hlavně si myslím, že by to mělo celkem dobrou využívanost, protože tudy hodně vede kamionová doprava a pokud vím, tak na trase je jenom jedna benzínka, a to ještě mimo dopravní tepnu. Hlavně je výhoda ta, že to je hned v blízkosti dálnice. Takže ideální pro všechny.

Byl by někdo pro?

Jacko88

Hráč

42
16.7.2022 18:19

Hlavní problém je, že tam je interiér kterej někdo vlastní. Tudíž by to musela vláda vyvlastnit/odkoupit a pak až by si mohly postavit stojany a nádrže na PHM.

16.7.2022 19:43

S tímhle můžeš de facto přijít i IC, Kenny. Navíc, jak zmiňuje Jacko, jsou zde IC zábrany a Rataj by tedy neměl jen tak přijít a prsknout jim tam novou benzínku. Ale když s tímhle dojdeš za Vládou, myslím si, že bys mohl sklidit úspěch (a IC počiny by se daly pak vyřešit čistě IC cestou).