Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unpermu


neznamy#4745

Smazaný účet

11
16.7.2022 22:05

Zdravím, jak tato téma napovídá, dostal jsem permu, už si nepamatuji kdo mi permu udělil jelikož to nemohu zjistit.. Vím že v důvodu se psalo něco o NonRPinjuries a NonRP oprava vozidla co si tak pamatuji............                  Ovšem co mně zarazilo.. V důvodu se taky psalo: "( nemám video takže nevím )". Čiže si myslím že akce tedy permaban který na mně byl provedený, bez důkazu kromě nonRP opravy vozidla který se dá najít někde v consoli je neprávem.. To znamená že hráč který to nahlásil či kdo to udělal, si taky mohl vymyslet svojí historku, a zda-li něměl důkazní video kde se tato akce stala, mi nepříjde vhodné dávát permaban bez důkazních materiálů..

Tímto žádám o unpermu, která byla za mně provedená neprávem, bez důkazních materiálů...                                    Z pozdravem Paulie "Masterko" Jackson.

16.7.2022 22:43
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
16.7.2022 23:08

Ahoj @neznamy#4745,

na prvním místě děkuji Zlatemusamickovi, že mě představil. Omylem jsem si zapomněl vypnout skrytý status, ve kterém jsem tě sledoval. Přišel na tebe report, někdo tě nahlásil, myslím, za cop provoking. Omlouvám se mu, že jsem ten report nepřijal, později jej vyřešil Holysek. Ale jakmile ten report přišel, hodil jsem na tebe očko. A co jsem neviděl?

Jen co se mi načetl recon, viděl jsem, jak s rozbitým Mustangem vyjíždíš schody v San Fierru. Než jsem stihnul zapnout nahrávání, už jsi schody vyjel, ale řekl jsem si, že tě budu ještě chvilku sledovat a nahrávat, co se děje. No a co se nestalo:

To je snímek z 18. sekundy záznamu, který jsem pořídil. Záznam má celkem 16 minut a 59 sekund. Celou situaci, tedy opravu rozbitého auta na ulici bez vybavení, jsi ještě jednou zopakoval. Předtím je vidět 18 sekund non-RP drivingu. Bohužel chybí ony schody, ale je vidět, jak projíždíš oknem prodejny, přeskakuješ z výšky asi 0,5 metru v nějaké té rychlosti na dálnici, tam dostáváš smyk a končíš zaparkovaný tady o tu betonovou zídku na screenu. Non-RP driving se objevil ještě několikrát. No a na závěr jsi zaparkoval auto u nemocnice, dal jsi do něj neprůstřelnou vestu, zabil jsi se pádem z výše, respawnul ses a rovnou jsi se vrátil k autu, které jsi u nemocnice předtím zaparkoval. Neříkej mi, že to byla náhodná smrt.

Takže, dovol mi krátce okomentovat žádost:

Nepřijde mi vhodné si stěžovat na to, že někdo dává permanentní ban bez důkazních materiálů. Jak vidno materiál mám, jen se mi ho nechce upravovat tak, abych zakryl citlivé údaje. Perma ban ti byl udělen zcela oprávněně - o to víc oprávněně, že jsem ti dal třetí ban za tento týden.

Žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~34