Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unperma


majkyyfn

Hráč

15
17.7.2022 00:11, naposledy upraveno 17.7.2022 00:30 uživatelem majkyyfn

Zdravím vás Hráčí/Ateam

po pár dnech sem se odhodlal udělat další omluvu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Začalo to Neadekvátní Injuries sčím naprosto souhlasím že to byla moje chyba, jezdil sem po ulicích jak hulvát skákat po cestách, a sjel jsem z dálnice na silnici sčím sem naboural hráče který normálně RPil ale já sem neRPil tak jsem pokračoval dál, vyjel jsem na dálnici sčím mě kamarád upozornil proč sem to tam neRPil, tak jsem na dálnici zaRPil že jsem se praštil do volantu a začala mi téct krev z nosu..Vím že to není nejlepší RP ale byly skoro 2 Ráno, a nechtělo se mi už cokoliv dělat ale vím že sem to mohl ještě do RPit. Omlouvám se.

Potom přišlo Vyhýbání se IC Vyhýbal jsem se RPit Injuries, a cokoliv dělat zůstal jsem v OOC světě.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Co jsem si z Permabanu odnesl ? 

-Vím že moje historie je tak velká že se vní dá scrollovat a uvědomil jsem si že jsem udělal "hodně", "hodně" chyb a chtěl bych dostat tu možnost že chci zlepšit svoje chování vůči Hráčum/Ateamu.

-Skimo už mi nějaký ten měsíc chybí a vyskytla se nuda a říkal jsem si proč sem to udělal, a chtěl bych dostat šanci se tam ještě někdy podívat a  zlepšit se  v RP a nebýt tak Toxic, Celou Historii jsem si přinesl sám jelikož sem byl blbec a vůbec sem nevěděl že to můžu dotáhnout až tady, takže žádám o poslední šanci.

 

-Také omluva patří celý Komunitě/Ateamu.

 

Sepsáno: 14.7.2022/12:41 s pozdravem Majkyy

Hezký zbytek Dne.

(Ping:@SedliX)                                                                                                                    (omlouvám se že to duplikuji ale ta žádost byla ůplně dole a nikdo by se na to nepodíval)

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma (zakládáš si novou žádost bez odpovědi kompetentního admina pod tou původní)

Powered by LeoSight IFS
LT~14