Dobrý den.
Dne 9.4.2022 jsem dostal Permanentní ban za porušení pravidel ( Neadekvátní RP Injuries, TrashRP ).
Můj příběh jak jsem se dokopal k těmto "Hrubkám" a byl následně zabanovaný.
- 9.4. 2022 - 22:40 V této době probíhá převoz diamantů = zisk peněz.
S mojím kamarádem jsme tyto převozy prováděli , cestou zpátky "k lodi" jsme se čelně srazili s jiným "hráčem".
Po nárazu jsem si začal vypisovat /me ,/do,/status.
(zde posílám logy kde jsem si sepsal nějaké injuries a status)
Přiznám že jsem si NEzarpil velké injuries v /me , /do = Přiznávám chybu od svojí strany .
ALE status jsem měl sepsaný jinak viz, /status || Zlomená Pravá ruka || Bolest Páteře || Roztržený ret ||
Krev z nosu || . = 120 km/h Vůz Ford F150 Raptor.
Další moje chyba byla že jsem Řidiče Raptoru nenahlásil za Non RP injuries.
Poté to skončilo 14ti Hodinovým banem a následným prodloužením od Admina: @SovietDog na permanentní ban.
Prosím tě o poslední šanci k vrácení se na skimo.
Řekl bych že tahle žádost o UB je sepsána stručně a jednoduše a že není asi žádný důvod jí více rozvádět.
Pro více logů či důkazů mě kontaktuje na můj discord : weqsiik#0249
Sepsáno 17.7. 2022 13:24.
Předem děkuji za reakce a komentáře. - weqsiik
Dobrý den.
Dne 9.4.2022 jsem dostal Permanentní ban za porušení pravidel ( Neadekvátní RP Injuries, TrashRP ).
Můj příběh jak jsem se dokopal k těmto "Hrubkám" a byl následně zabanovaný.
- 9.4. 2022 - 22:40 V této době probíhá převoz diamantů = zisk peněz.
S mojím kamarádem jsme tyto převozy prováděli , cestou zpátky "k lodi" jsme se čelně srazili s jiným "hráčem".
Po nárazu jsem si začal vypisovat /me ,/do,/status.
(zde posílám logy kde jsem si sepsal nějaké injuries a status)
Přiznám že jsem si NEzarpil velké injuries v /me , /do = Přiznávám chybu od svojí strany .
ALE status jsem měl sepsaný jinak viz, /status || Zlomená Pravá ruka || Bolest Páteře || Roztržený ret ||
Krev z nosu || . = 120 km/h Vůz Ford F150 Raptor.
Další moje chyba byla že jsem Řidiče Raptoru nenahlásil za Non RP injuries.
Poté to skončilo 14ti Hodinovým banem a následným prodloužením od Admina: [user:475] na permanentní ban.
Prosím tě o poslední šanci k vrácení se na skimo.
Řekl bych že tahle žádost o UB je sepsána stručně a jednoduše a že není asi žádný důvod jí více rozvádět.
Pro více logů či důkazů mě kontaktuje na můj discord : weqsiik#0249
Sepsáno 17.7. 2022 13:24.
Předem děkuji za reakce a komentáře. - weqsiik