Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban (FalciGG)


FalciGG

Hráč

2
18.7.2022 10:31

Ahoj, 17.7 Jsem dostal ban za Cop provoking a Trash RP. Začlo to tak že jsem jel za policistou do PC, A předjel jsem ho na přerušované čáře, Poté jsem jel předním 80-90km/h, poté jsme jeli zpět do MG a tam mně pustil a já ho předjel následně mně zastavil na krajnici a normálka doklady všechno. Poté chtěl abych si vystoupil z vozidla, tak jsem vystoupil poté mně chtěl zatknout a když mi dával pouta RPil jsem tlustého protože jsem rpil svůj lore mé postavy, Tudíž jsem odpovídal do /do F, Je moc tlustý, něco v tom smyslu a vysvětloval sem mu i do OOC chatu že nedám ruce k sobě zazáda a ať mi je dá dopředu. Poté přišel pakandža a bylo tam OOC řešení, poté přišel i Puding a řikal že zase dělám problémy a že jsou na mně denně reporty. A poté mi to spadlo tak jsem se znova napojil a pakandža mně portl k policajtovy kterej mně dal do vězení. A poté jsem to odpojil a kamarád mi v 0:12 hodin napsal že jsem dostal ban za to a to. Tak si žádam o unban

Obhajoba - Myslím si že jsem rpil svůj lore a myslím si že ten Trash RP Jsem prakticky neporušil, Ten cop provoking, nechtěl jsem policajta vyloženě provokovat ale myslel jsem si že mně vyloženě pouští před sebe tak jsem ho prostě předjel a zastavím se. Každopádně jestli admin si myslí že sem porušil ten Trash RP Tak to se hodně omlouvám. A kdyby to šlo tak alespoň zkrátit, A nebo jsem psal i Dzardysovy že kdybych porušil nějaký pravidlo tak by se mi dal ban na těch 72h znova i kdybych porušil jen 1 pravidlo.

BrumicekCZE

Hráč

9
18.7.2022 10:44

Ahoj, pokud je tohle pravda tak si myslím že si unban, asi zasloužíš.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
18.7.2022 11:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.7.2022 14:13

Kdybys kvůli tomu neobepisoval doslova asi polovinu admin týmu (ještě k tomu s totožnými zprávami), měl bych chuť se k tomu vyjádřit. Kdybys nespamoval na Discordu mě v průběhu celého dne, byl bych ochotný žádost přezkoumat. V tuto chvíli nevidím ale jediný důvod ti trest zrušit nebo zkrátit, poučit by ses měl ještě předtím, než dostaneš ban.


Powered by LeoSight IFS
LT~38