Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB (by Masterko)


neznamy#4745

Smazaný účet

11
18.7.2022 18:02

Zdravím vás milý hráči a admini, abych vás uvedl do obrazu, dne 16.7.2022 v čase 17:04 jsem byl permanentně zabanován, konkrétně: Opakované porušení mnoha pravidel, t.č. vyjíždění schodů Mustangem, zneužití mechanic jobu, non-RP injuries, navrácení na místo PK.. Jak mnoha z vás ví, psal jsem si jednou žádost která byla pouze jedna velká blbost, nevěděl jsem zda-li to, co jsem tam uvedl byla 100% pravda, proto jsem se rozhodl zjistit hlavně důležité  informace, které bych zde uvedl, zjišťoval jsem dokonce tak, že jsem věnoval skoro celý svůj volný čas, studováním jak správně napsat žádost, a studování všech pravidel, vlastně potřebné věci, abych neudělal stejnou blbost kterou jsem udělal.. Nyní vím, že když se dostanu do situace ve které jsem byl, není nejlepší vyjíždět něco autem, nyní vím, že když se mi zničí auto do stavu nepojizdného, nebudu zneužívat mechanic jobu, nyní vím, že když nabourám  apod. budu RPit injuries, nyní vím že zabíjet se jen kvůli tomu abych měl životy je taky blbost, vše se dá udělat jinak, aby to bylo správně.. Opravdu je mi mi líto a omlouvám se že jsem porušil tolik pravidel, omlouvám se hlavně @SedliX že musel celou tu mojí blbost řešit, jako správný hráč, jsem se poučil ze svých chyb, slibuji, že se nedopustím něčeho podobného co se stalo právě dne 16.7.2022.. Proto se chci zeptat, mohu dostat druhou šanci? věřte nebo ne, podruhé nezklamu.

Přeji krásný zbytek dne, rána, večera

Brumik

Hráč

38
18.7.2022 18:22

Ahoj, 

jak tak vidím, kolik si porušil pravidel tak to opravdu nebude unban po 2 dnech. Spíše si podej žádost o unban za měsíc, jak to dělá většina hráčů, je to větší šance, že budeš odbanován, však uvidíme jak rozhodne admin.

 

Brumík 🧸

18.7.2022 19:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
30.7.2022 00:01

Ahoj @neznamy#4745,

po diskuzi na Discordu a přečtení tvé žádosti o UB jsem se rozhodl, že ti udělím unban. Jdu jej zadat do hry. Věřím, že ses ze svých chyb poučil, pokud bys měl zájem, můžeš se obrátit na helpery prostřednictvím help-chatu (/hc) nebo na Discordu v roomce #help. Jen prosím netaguj roli @ help, nejde o prioritní problém.

Užívej hru. ;)


Powered by LeoSight IFS
LT~30