Dobry den pred ctvrt rokem sem dostal permu za "nabídku o podplacení admina". Jak to celý bylo : Končil mi ban na skimu / dalsi den jsem mel dostat unban a s kamosema jsme se nudili na discordu a tak jsem ze srandy napsal @Samik do PM na discordu zprávu - Ahoj samyku dam ty tísíc káčé gdiš my daž anban (nebo dost podobnou zpravu / ve stejném duchu aneb. napsat neftipnej ftip). - (nevtipnej pokus o vtip). a druhy den jsem dostal permu.
Vím že moje historie je velmi bohatá a jednu permu jsem uz mel za sebou ale toto si myslim ze bylo trochu vyhrocené ikdyž jsem predem vedel ze porusim dost zavazne pravidlo. Naprosto chápu co jsem udelal ( a to jak jsem si delal prdel z celyho skima - aji discord serveru radsi zminovat nebudu - skoncilo to mutem na velmi dlouhou dobu). Velice se omlouvam @Samik ze jsem delal potize a taky @SovietDog kterej mi ten ban dal a musel me resit. Zadost o unban jsem si psal myslim uz i pred tim ctvrt rokem ale zadost mi byla zamitnuta a absolutne chapu proc. Chtel bych zacit hrat uz jak normalni clovek (kdyz nebudu chtit rpit tak to nebudu hrat.) u me je veliky problem v tom ze ne ze bych neumel rpit spis se mi nechce a to je chyba kterou se budu snazit napravit. chtel bych si zlepsi vztahy se vsemi hraci na skimu atd. atd. Vim ze jsem byl debil, jeste jsem, ale uz sem si uvedomil dost veci ohledne zivota - jak se chovat, jak reagovat na ruzne situace a hlavne nebrat vsechno na lehkou váhu. Během mého banu jsem hrál asi 2měsíce na jednom nejmenovanem MTA serveru ktery uz skoncil a neschytal jsem ani jeden ban a ani jeden jail coz si myslim ze je na me velkolepy uspech :) .
OMLUVA : Chtěl bych se velice moc omluvit vsem hráčům a adminum kteri mi kdy dali ban hlavne Dzardysovi od kteryho mam asi 90% banu. A pri tehle zadosti asi jeste vic jak Dzardysovi @SovietDog a @Samik. Dále lidem který jsem spamoval na discordu : @Dzardys ,@Lexikonn ,@BOTRobert, @Samik, @SovietDog a další, jestli jsem na nekoho zapomnel tak se mu velice omlouvám.
ŽÁDOST : Tuto zadost o UB jsem psal z mého srdce a kazdy slovo ktery jsem zde napsal je PRAVDA.
Zadam si o posledni sanci UB byl bych velice rad kdybych ji dostal dekuju predem i kdyz je tak 80% sance ze ji stejne nedostanu :) .
+ BONUS - celkem nepodstatne info ale moji kamosi take dostali UB. Nevim zda jeho ucet (mel 2 ucty) stale existuje ale jmenoval se : Fonzy1 , Debil123 . + Dalsi pripominka - moje nejdelsi zadost o UB coz se u me musi taky trochu ocenit :D
Hodne stesti v zivote :))
Dobry den pred ctvrt rokem sem dostal permu za "nabídku o podplacení admina". Jak to celý bylo : Končil mi ban na skimu / dalsi den jsem mel dostat unban a s kamosema jsme se nudili na discordu a tak jsem ze srandy napsal [user:5440] do PM na discordu zprávu - Ahoj samyku dam ty tísíc káčé gdiš my daž anban (nebo dost podobnou zpravu / ve stejném duchu aneb. napsat neftipnej ftip). - (nevtipnej pokus o vtip). a druhy den jsem dostal permu.
Vím že moje historie je velmi bohatá a jednu permu jsem uz mel za sebou ale toto si myslim ze bylo trochu vyhrocené ikdyž jsem predem vedel ze porusim dost zavazne pravidlo. Naprosto chápu co jsem udelal ( a to jak jsem si delal prdel z celyho skima - aji discord serveru radsi zminovat nebudu - skoncilo to mutem na velmi dlouhou dobu). Velice se omlouvam [user:5440] ze jsem delal potize a taky [user:475] kterej mi ten ban dal a musel me resit. Zadost o unban jsem si psal myslim uz i pred tim ctvrt rokem ale zadost mi byla zamitnuta a absolutne chapu proc. Chtel bych zacit hrat uz jak normalni clovek (kdyz nebudu chtit rpit tak to nebudu hrat.) u me je veliky problem v tom ze ne ze bych neumel rpit spis se mi nechce a to je chyba kterou se budu snazit napravit. chtel bych si zlepsi vztahy se vsemi hraci na skimu atd. atd. Vim ze jsem byl debil, jeste jsem, ale uz sem si uvedomil dost veci ohledne zivota - jak se chovat, jak reagovat na ruzne situace a hlavne nebrat vsechno na lehkou váhu. Během mého banu jsem hrál asi 2měsíce na jednom nejmenovanem MTA serveru ktery uz skoncil a neschytal jsem ani jeden ban a ani jeden jail coz si myslim ze je na me velkolepy uspech :) .
OMLUVA : Chtěl bych se velice moc omluvit vsem hráčům a adminum kteri mi kdy dali ban hlavne Dzardysovi od kteryho mam asi 90% banu. A pri tehle zadosti asi jeste vic jak Dzardysovi [user:475] a [user:5440]. Dále lidem který jsem spamoval na discordu : [user:3773] ,[user:3583] ,[user:5619], [user:5440], [user:475] a další, jestli jsem na nekoho zapomnel tak se mu velice omlouvám.
ŽÁDOST : Tuto zadost o UB jsem psal z mého srdce a kazdy slovo ktery jsem zde napsal je PRAVDA.
Zadam si o posledni sanci UB byl bych velice rad kdybych ji dostal dekuju predem i kdyz je tak 80% sance ze ji stejne nedostanu :) .
+ BONUS - celkem nepodstatne info ale moji kamosi take dostali UB. Nevim zda jeho ucet (mel 2 ucty) stale existuje ale jmenoval se : Fonzy1 , Debil123 . + Dalsi pripominka - moje nejdelsi zadost o UB coz se u me musi taky trochu ocenit :D
Hodne stesti v zivote :))