Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban / Špatnej/nevtipnej vtip


macaczE

Hráč

9
18.7.2022 21:13, naposledy upraveno 19.7.2022 11:43 uživatelem macaczE

Dobry den pred ctvrt rokem sem dostal permu za "nabídku o podplacení admina". Jak to celý bylo : Končil mi ban na skimu / dalsi den jsem mel dostat unban a s kamosema jsme se nudili na discordu a tak jsem ze srandy napsal @Samik do PM na discordu zprávu - Ahoj samyku dam ty tísíc káčé  gdiš my daž anban (nebo dost podobnou zpravu / ve stejném duchu aneb. napsat neftipnej ftip). - (nevtipnej pokus o vtip). a druhy den jsem dostal permu.

Vím že moje historie je velmi bohatá a jednu permu jsem uz mel za sebou ale toto si myslim ze bylo trochu vyhrocené ikdyž jsem predem vedel ze porusim dost zavazne pravidlo. Naprosto chápu co jsem udelal ( a to jak jsem si delal prdel z celyho skima - aji discord serveru radsi zminovat nebudu - skoncilo to mutem na velmi dlouhou dobu). Velice se omlouvam @Samik ze jsem delal potize a taky @SovietDog kterej mi ten ban dal a musel me resit. Zadost o unban jsem si psal myslim uz i pred tim ctvrt rokem ale zadost mi byla zamitnuta a absolutne chapu proc. Chtel bych zacit hrat uz jak normalni clovek (kdyz nebudu chtit rpit tak to nebudu hrat.) u me je veliky problem v tom ze ne ze bych neumel rpit spis se mi nechce a to je chyba kterou se budu snazit napravit. chtel bych si zlepsi vztahy se vsemi hraci na skimu atd. atd.    Vim ze jsem byl debil, jeste jsem, ale uz sem si uvedomil dost veci ohledne zivota - jak se chovat, jak reagovat na ruzne situace a hlavne nebrat vsechno na lehkou váhu. Během mého banu jsem hrál asi 2měsíce na jednom nejmenovanem MTA serveru ktery uz skoncil a neschytal jsem ani jeden ban a ani jeden jail coz si myslim ze je na me velkolepy uspech :) . 

OMLUVA : Chtěl bych se velice moc omluvit vsem hráčům a adminum kteri mi kdy dali ban hlavne Dzardysovi od kteryho mam asi 90% banu. A pri tehle zadosti asi jeste vic jak Dzardysovi @SovietDog a @Samik. Dále lidem který jsem spamoval na discordu : @Dzardys ,@Lexikonn ,@BOTRobert, @Samik, @SovietDog a další, jestli jsem na nekoho zapomnel tak se mu velice omlouvám. 

ŽÁDOST :  Tuto zadost o UB jsem psal z mého srdce a kazdy slovo ktery jsem zde napsal je PRAVDA.

Zadam si o posledni sanci UB byl bych velice rad kdybych ji dostal dekuju predem i kdyz je tak 80% sance ze ji stejne nedostanu :) . 

+ BONUS - celkem nepodstatne info ale moji kamosi take dostali UB. Nevim zda jeho ucet (mel 2 ucty) stale existuje ale jmenoval se : Fonzy1 , Debil123 . + Dalsi pripominka - moje nejdelsi zadost o UB coz se u me musi taky trochu ocenit :D

Hodne stesti v zivote :))

robliksmradoch

Hráč

1
18.7.2022 21:31

hezky napsane souhlas +rep 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

robliksmradoch

Hráč

1
18.7.2022 23:04, naposledy upraveno 18.7.2022 23:05 uživatelem robliksmradoch

@Dzardys 

 

Chtěl bych se vyjádřit k tomuhle varování, 

nepřijde mi pochvala za dobrou práci nadbytečná. Chtěl jsem jen někoho pochválit a ty už tady máš problémy, nevím co jsem ti udělal tak zásadního, že zas musíš dávat warningy jak nepřející slepice. Nevím jestli je to komplex toho že tebe asi nikdo nikdy nepochválil. Tak taky někoho někdy pochval a nedavej warningy a třeba se ti to jednou vrátí (Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno).

 

S láskou Smraďoch Roblis

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Double Post
18.7.2022 23:07

Nevyjadřuj se pod žádostmi, se kterými nemáš nic společného. Pravidla tu jsou nastavena pro všechny, je mi úplně jedno, jak si to obhajuješ. A nechci tu na to vidět další zprávu, tohle má být žádost o unban, ne naříkání, že někdo dostal vlastní vinou warn. Díky.

Artistiques

Hráč

32
18.7.2022 23:10

Ahoj, žádost jsi sepsal slušně, pokud ti ale můžu poradit tak smaž ten bonus, tím sovieta akorát naštveš, v podstatě mu říkáš že ti má dát unban pokud je férovej člověk, to je trošku nefér ne?

macaczE

Hráč

9
19.7.2022 08:57

Ahoj @Artistiques, je pravda že to "bylo by fér" jsem napsal jak hňup, a smažu to do hodiny ale i tak je celkem dobré to zmínit ze se tohle stalo, kdyz jsem to sovietovi psal ze se tohle stalo tak mi rikal ze si to nepamatuje což chápu,ale nedela mi problem se s tím 3x unbanovanym dohodnout ze proste rekne ze se to stalo aby soviet věděl že se to vážně stalo :D. Proto mi přijde fér to tam aspom zmínit. 

19.7.2022 16:25

Já nerad řeším unbany v hněvu. A to i obecně věci nerad řeším v hněvu. Takže taková věc nemůže nijak nastat Trnassi.

A dáááále.. tím že budeš pingovat členy AT jenom tak pro zábavu, tak si taky moc nepomůžeš + máš na sobě ještě to s tím podplacováním a takové věci já nehodlám tolerovat. Ačkoliv to vypadá jako obstojná žádost tak jí budu muset zamítám.

Bonus - Ten bonus byl stejně zbytečný jako je tenhle ten můj.


Powered by LeoSight IFS
LT~65

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024