Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


preclik

Hráč

2
18.7.2022 21:37

Zdravím, hlásím se zde po delší době mého perma banu. Abych řekl ve zkratce co se stalo, tak mě prostě z nějakého důvodu přestalo bavit rpit, z toho důvodu, že jsme byli na rp akci, kde lidi co rpili, nebyli absolutně schopni nic rpit. A z nějakého důvodu mě prostě přešla chuť rpit. A tak jsem prostě začal z pomsty a z nudy na rpčku trollit. Přijel jsem před PSA vystoupil jsem z auta a začal jsem bezdůvodně sprejovat 2 hráče, které jsem dostal do dead screenu. Následně se portnul admin a celá akce se vyřešila perma banem 😦 . Uvědomuji si, že jsem udělal chybu a mé jednání bylo pouze v afektu.... Omlouvám se všem hráčům, helprům a adminům, za mé chování. Hrozně rád bych se opět vrátil do rpčka, protože mě na to zase chytla chuť, a už nebudu nijak kazit hru ostatním. Přece jen má historie není tak velká, tak by se to snad mohlo odpusit, nebo alespon ban zkrátit. Ještě jednou se všem omlouvám za mé nedbalé chování a už na 100 procent nebudu dělat blbosti. S pozdravem preclik.

Jacko88

Hráč

41
19.7.2022 00:47

Není to ani měsíc, co jsi permu dostal. Žádost jsi podal včera, když budu počítat dnešek, je to bez 6 dní měsíc.. A je to ban od SovietDoga, což je dost přísný, ale zároveň dobrý a férový admin a dbá na to, aby si každý svůj trest odpykal. A 24 dní na permanentní ban není zase tolik...

Takže být tebou bych počkal na jeho vyjádření, což si myslím že bude stejně pro tebe negativní (Zamítnutí.), počkal bych přesně další měsíc a můžeš to zkusit znovu. 

Je to jen rada a nemůžu předpovědět, jak bude postupovat, ale myslím si že takto, tak se to vám oboum snažím ulehčit. 😅 Každopádně, pochop sám ze svého pohledu, že čím déle budeš permaban mít, tím více si pak po unbanu budeš RP na Skimu vážit a určitě nebudeš chtít takovou věc udělat znovu. ✌

19.7.2022 16:10, naposledy upraveno 19.7.2022 16:10 uživatelem SovietDog

Tebe prostě přestalo bavit RPčko a proto jsi začal trolit... Já nevím jak ty ale kdyby mě přestalo bavit RPčko tak ho prostě nehrají nějakou dobu a vrátil bych se tak po týdnu a nebo více.. Jenže ty sis musel vybrat tu nejhorší cestu, kterou jsi mohl. No, to už je holt tvůj problém. Nehodlám dopustit aby se něco takového kdy opakovalo, takže tvou žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024