Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jak jsou na tom řidič kamionu v San Andreas ?


Nikosko

Hráč

34
18.7.2022 21:50, naposledy upraveno 19.7.2022 16:23 uživatelem Nikosko

Jak jsou na tom řidiči v San Andreas?

 


 

Myslím si, že každý ví, že řidiči kamionu jsou v San Andreas odjakživa. Také si musíme uvědomit, že je to jediná šance pro každého jak si vydělat slušný obnos peněz, a pro to můžeme na dálnici více zpozorovat kamiony, než řidiče automobilů.

Rozhodl jsem zkontaktovat jednu firmu jménem Japo Transport S.R.O, kde jsem se zeptal přímo řidičů na pár otázek. Např; jaké jsou nejlepší, či nejvýdělečnější cesty s kamionem, údajně je to cesta z Las Venturas Vlakového Nádraží do Elktrozávodu v Angel Pine. Také jsem se ptal jak je na tom provoz co se týče dálnice, údajnou příčinou nehod, jsou nový řidič kamionu, kteří se snaží zkrátit cestu o cca 4cm a pak do dopadá nehodou. A poslední otázkou bylo, jak je na tom kriminalita na dálnici, zda tam řádí nějací kriminální živly. Údajně ano, když si kriminálníci najdou řidiče který jezdí zhruba 2 hodiny zakázky kamionem, tak si asi dokáží spočítat kolik u sebe v kapse zrovna má. na která auta si musíte dávat pozor ?! Jsou to nejčastěji BMW a Audi. Řiďiči  také spoléhají na CRN ( Corrnet Group a.s.) a PSA ( Policije San Andreas), kteří dokážou dobře zachránit, před zloduchama. A jedna poučka od řidiče kamionu "určitě nezastavujte v Angel Pine u Elektrozávodu, je to špice pro kriminálníky.


🖌 Novinář- PhDr- Hirohashi Suehira🖌


Powered by LeoSight IFS
LT~31