Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sraz kamionů🚛


fikstvUwU

Hráč

16
18.7.2022 23:35, naposledy upraveno 20.7.2022 12:38 uživatelem fikstvUwU

Zdravíčko, už vás nebaví jak se tu skoro nic neděje a jednou za čas je nějaká akce ? Ano? Tak to jste na správném inzerátu protože už 20.7.2022 proběhne pro všechny milovníky kamionů sraz a pojedeme snad ten největší konvoj v historii celého SA. 😍

Nevěříš ? nemusíš věřit nadále ,ale má možnost se přidat úplně kdokoliv. Stačí si vzít firemní kamion j firmy pro kterou pracuješ a chceš se pochlubit že máš super práci, nemluvě o propagaci firmy. A jet s dalšími kamiony.🚛🙈

Kde/kdy se sraz koná ?

Sraz proběhne v Las Venturas na Vlakovém nádraží ve 13:00 20.7.2022. 

Co je v plánu ?

Určitě chceme chvilku klidu a proto od 13:00 do 13:30 bude čas kdy s kamiony zaparkujeme a někteří opozdilci mohou čas využít jako bonusový čas na to než dojedou. Za dobu 30 minut budeme poznávat nové lidi kolem sebe včetně firem a věříme že i různých kousků kamionu jako například upravených kamionu s polepem atd.

Po 13:30 chceme pomalu vyjíždět s kamiony i s návěsy na prostor tak aby jsem nezavazeli ostatním co budou nabírat návěsy. Tak aby jsme cca v 13:40 pomalu vyjížděli z vlakového nádraží do Elektrozávodů. Poté co dojedeme co Elektra tak zase pomalu vyložíme návěsy všichni a až pak zase naložíme do obchodního centra Las Venturas , kde se potom rozmyslime zda dáme více jízd nebo zase jen postojime kamiony a budeme si užívat. 

Pravidla a doporučení při akci ?

  • Určitě doporučujeme větší rozestupy od kamionu kdyby se náhodou někdo rozhodl prutce zabrzdit ale to určitě víte (( pro ty co vědí že mají lagy tak se držet v zádu))
  • Skrze mýtné brány doporučuji jezdit na 1 otevření po 2 kamionech. Má to své důvody.
  • Pravidla co se týče vybraní vozidla tak preferujeme kamiony, dodávky by jsem méně raději viděli ale pokud nemáte nic jiného tak nic nenaděláme. Také bychom rádi aby si někdo každý z jedné firmy co ví že na sraz půjde vybral jednoho člověka který by jezdil s námi v konvoji akorát v autě a hlídal okolí. Nemluvě o 1 autu ve předu a v zádu s blinkry aby kolemjedoucí věděli že se řítí něco velkého.
  • Kolik vlastně pojedeme ? Jistě víte že každý kamion jede 90km/h a kamion jménem Mack 93km/h. Jsou tu i kamiony co jedou 125km/h ale VŠICHNI pojedeme 90km/h žádné zrychlování a žádné zpomalování kamion není na to aby se s ním kličkovalo je to to mohutné vozidlo zvlášť s návěsem. Proto berte na vědomí že když nás pojede například 15 že se můžou nalést i ti co zrovna kamion nebudou nejlépe umět ovládat.
  • Jakmile se někdo někde zdrží nebo cokoliv jiného tak ostatní členi konvoje pokračují a nečekají, on si to dojede nebojte. 
  • Mít plnou nádrž v kamionu ještě před srazem.
  • Mít naladěnou vysílačku na frekvenci 331.22 (pouze doporučení) 

Za mě tohle bude asi vše o akci❤️ kdyby byly nějaké otázky ráda na ně zodpovím. Budu se na vás těšit a doufám že si to všichni užijeme.

Kontakt:515-805

Jméno:Isabella Mack 

Mail: isabella.mack@post.ic

 

 

 

Jacko88

Hráč

41
19.7.2022 00:49

Škoda, že zrovna v tu dobu nebudu mít čas. Ráda bych dovezla ukázat náš krásný truck s polepem Midnight Cats. 😻 Snad si to užijete i tak, nebo ho doveze jiná ze členek spolku. 😁

Kpt. Bc. Nathalia Hitlon


Powered by LeoSight IFS
LT~33