Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stiažnost na hrača uvedene vo videu.


neznamy#8755

Smazaný účet

4
22.7.2022 22:51

zdravim, chcem podat stiažnost na jedneho hrača. Mali sme nehodu typek len tak vystupi pride k mne potom som sa rozhodol ist preč tak behal za mnou zavadzal mi tak som ho jednoducho zrazil. a postavil sa bez RP a išiel dalej.

 

https://streamable.com/qmvp95

24.7.2022 10:17

Ve videu(od 1:25 do konce) jak vidíš, že si ho srazil a i přesto, že leží a stále se pohybuje(v opačném případě, by jsi "projel" nad ním) což znamená, že nastal de-sync. U té nehody bych si troufnul říct, že horší následky by jsi měl ty vzhledem k čelní x boku(strana řidiče) nehodě.

25.7.2022 06:56

Ahoj, celé video jsem zhlédnul avšak mám připomínku.. z tvojí strany bych čekal nějaké lepší RP krom toho že zaRpíš /me je*l se hlavou o volant, tohle se dá považovat za Trash RP. Tak samo i z jejích strany, zaRpit /me se bouchl hlavou o volant. Tohle fakt není RP které stojí za to. Taktéž souhlasím s Schokolade že bys měl horší následky ty.


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo