Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nemocnice v Montgomery se dočkala rozsáhlé rekonstrukce


Petriik1

Hráč

32
24.7.2022 21:03, naposledy upraveno 24.7.2022 21:06 uživatelem Petriik1

Nemocnice v Montgomery se dočkala rozsáhlé rekonstrukce


3. patra, 29 pokojů nebo třeba CTčko? To všechno bylo na listu rekonstrukce nemocnice v Montgomery. Díky speciální domluvě se nám povedlo dostat do míst, která jsou většině občanů ještě neznámá, proto se o ně s vámi podělíme a ukážeme. Musíme ale začít od začátku…

 

 

Při vstupu do nemocnice se nám naskytne krásný pohled na novou recepci, u které jako vždy pracuje krásná paní recepční. Nahlédneme-li na pravou stranu za neodolatelnou vůni kávy, která se line po nemocnici můžeme vidět bufet, ten poslouží jako chill zóna pro dlouhodobé pacienty a bude sloužit též jako čekárna pro rodinné příslušníky. Vyzkoušejte sami, já zde kávu vyzkoušel a je opravdu výborná. Podíváme-li se na levou stranu uvidíme toalety, na které se určitě již nebudete bát chodit. Vedle nich se nachází tajné dveře, za kterými se nachází menší kanceláře pro zaměstnance nemocnice a menší úložné prostory pro věci. Když půjdeme kolem recepce uvidíme na pravé straně pokoje intenzivní péče, zkráceně IP. Ty budou sloužit pro pacienty s těžšími zraněními. Dále na chodbě můžeme narazit na operační sál, který je velmi široce vybaven novými moderními nástroji a přístroji pro hladké operace a menší zákroky, nejčastěji bude tedy sloužit pro občany po dopravních nehodách. Když opustíme místnost pro operace uvidíme na protější straně dveře s velkým nápisem CT. Pokud vstoupíme dovnitř naskytne se nám pohled na nový stroj pro magnetickou rezonanci, tento tunel pomůže při zjišťování mnoha zranění, které zaměstnanci pouhým okem neuvidí. Na chodbě potom najdeme i dospávací pokoje, které jsou vybaveny již normálními postelemi s televizí a koupelnou. Opustíme nyní přízemí a vydáme se do prvního patra.

 


V prvním patře najdeme útulné zázemí zaměstnanců nemocnice, je zde opravdu vše, od kuchyňky až po kancelář ředitele nemocnice. Při vstupu se Vám jako první naskytne pohled na zasedací místnost, která je prosklená. Při rekonstrukci mysleli ve velkém i na zaměstnance a proto je zde velká kuchyň s jídelními automaty. Vyjdeme-li na chodbu a vydáme se směrem doleva, po pár krocích narazíme na kancelář ředitele, která je vybavena novým kancelářským nábytkem a hromadou květin, vedle ní se nachází i sklad.
Do suterénu se nám bohužel již nepovedlo dostat, ale určitě uděláme všechno proto, abychom Vám ukázali i to, co se nachází pod Vašimi nohami.

 


Za RCN Petr Hubert


Powered by LeoSight IFS
LT~28