Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban, nonRP driving, carDM + historie. (Permanent) @Phobios


neznamy#5070

Smazaný účet

16
25.7.2022 17:21

Zdravím.

Dne 15.7.2022 jsem dostal permanentní ban na SkimoRP za nonRP driving, carDM. Velký podíl na tom hrála i má historie na které je počítaje tímto banem již 15 banů.

Nuže velkou část těchto banů tvoří porušení pravidel jako je Common Sence a Zdravý Rozum. Kvůli těmto porušením pravidel jsem lezl na nervy mnohým, a ještě více lidem jsem kvůli tomu kazil zážitek z RP, za což se upřímně omluvám.

No, ale aby jsme se nějak dostali k tomu co se stalo v ten osudný den, kdy jsem dostal dostal permanentní ban.

Začalo to tím že jsem projel rychle kolem policisty který mě nečekaně za to začal nahánět, tak jsme se honily a honily dokud jsem musel zabrzdit před ostrou zatáčkou, hned na to, to do mne narval policista. Vím že to tu nepatří a vina je na mne že jsem se v OOC nezeptal ale absolutně jsem neměl ponětí v jaké rychlosti to do mne narval. Nuže tak že jsem zaRPil RP injuries které jsem se domníval že jsem je mněl správné, v tom jsem chtěl být i vůči policistovi tolerantní a nechtěl jsem ujet když zrovna si psal Injuries v statusu a tak jsem se ho zeptal jestli už to má sepsané, protože již jsem měl zkušenosti s tím že jsem někdy neviděl status lidí v autech. A nic nepsal, tak jsem odjel s tím že jsem myslel že vše jsem za RPil správně.

Již vím že to byla chyba a za ní se omluvám.

No, ale asi bych se mněl omluvit i za ty Common Sence a Zdravý Rozum. A objasnit důvod proč jsem to dělal, protože vše má nějaký důvod.

Nuže, abych tohle nějak uvedl. Jsem člověk co většinu času vyhledává seriozní RP. (A ano vím že to vůči čemu se ted' omluvám nevypadá ale je tomu tak.) Myslím že dobrým příkladem je tomu má dosavadní postava Gustavo Bianchi, v minulosti tomu byl třeba Carlos Wargas či Henry Foster. No, ale když se mi naskytla chvíle na Skimu kdy jsem nevěděl co, a ani co se svým životem dělat, jsem si řekl, ''Hej, co tak si udělat postavu a RPit na ní úplné hovna, jo určitě za to v budoucnu nedostanu permu.,, a tak se zrodila postava jménem Donald Fritch. A postupem času jsem nasbíral spousty banů. 

Za to se také velice omluvám kterým jsem kazil zážitek z RPení na Skimu a lidém kterým ze mne nakočila žilka na čele, a také se velice omluvám všem administrátorům kteří museli všechny podané reporty na mě řešit a ztrácet tím u mě svůj čas.

A abych to nějak ukončil, nemyslím si že mé RP je nějak ukázkové ale ani špatné, spíše takové na které se nedá ani zlobit a ani někoho nějak nepotěší, pokud nemám zrovna chvíli kdy nevím co se svým životem a nesbírám ban, za banem. Zárověn jestli tedy ten unban dostanu budu se vždy snažit RPit co nejlépe umím, a zkusím jít spíše novým hráčům příkladem. A proto tedy pevně doufám že dostanu ještě jednu šanci si na našem všem milovaném Skimu zahrát.

Ban byl udělen administrátorem @Phobios

 

25.7.2022 18:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

F3nixar

Hráč

22
26.7.2022 15:23

Rád bych k tom popsal své, než zajdu dělat twistery do KFC.

Nerozumím těmto "troll" postavám, které mají zapotřebí jakkoliv si dělat srandu ze seriózního RP. Inu pokud se nudím, dělám vše proto, abych se nenudil a pokud už na tom serveru nemám skutečně co dělat, existuje magické tlačítko "odpojit se" a zahraju si něco jiného, například u mě je to Euro Truck Simulator 2, Valorant, War Thunder, Arma III a pár dalších her.  Zpět k tématu: já sám osobně jsem nikdy problém s nedostatkem RP neměl. Ano byly chvíle, kdy jsem neměl co dělat, ale rozhodně jsem se to nerozhodl vyplnit tím, že jdu někomu kazit RP. Ať už Social nebo něco vážnějšího. Problém většiny komunity, alespoň z mé strany, spočívá v nedostatečné fantazii. Tím tedy chci říct, že hlavním problémem je, že vy sami si neumíte to RP vytvořit. Myslím kupříkladu nějaký social RP. Když pozoruju, kolik lidí co si to Social RP vytvářejí vymýšlí za nápady, jak to osladit, tak někdy až žasnu. Ovšem nikdy k tomu nedojde, protože většina komunity se do toho zkrátka nezapojí. Radši jdu vydělávat peníze, radši jdu kazit lidem RP (Netýká se to té většiny, ovšem lidí, co trollí) Sám ovšem musím říct, že se situace lepší. A to díky vlivu A-T, kteří přesně tyto lidi banují. Skutečně se to Social RP na mnoha místech začíná rozvíjet a je jen otázkou času, kdy se to rozroste jako běžná záležitost. 

A teď k tvému banu. Myslím si, že vzhledem ke skutečnosti, že ban si dostal celkem nedávno, si já osobně myslím, že by jsi ho chvíli ještě mohl mít. A to hlavně kvůli tomu, aby jsi si uvědomil, jaká čest to je hrát na tomto serveru a aby  věděl, že A-T a stále zvětšující se hromádka lidí se snaží stále více a více vytvořit ideální RP prostředí. Měl bys toto brát jako takovou popichovku k tomu si určit priority, co by jsi v budoucnu chtěl RPit. 

Toť za mě vše,
F3nixar

31.7.2022 16:23

Ahoj,

Mno už se ti tu pár lidí vyjádřilo a já musím s nimi souhlasit.

Určitě není rozumné tvořit si postavu kde trolíš, ano určitě můžeš mít postavu která není tak seriózní ale musíš to hrát v rámci pravidel.

Nyní ti unban neudělím, ale nezoufej do hry tě ještě pustím, zkus si napsat znovu tak po uplynutí měsíce od banu. Šanci na unban máš.

Zatím ti přeji hezký den.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024