Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Aukce] Velký luxusní byt v centru Los Santos v oblasti Temple


sefre

Hráč

27
26.7.2022 21:41

Dobrý den, nabízím k prodeji svůj větší byt v oblasti Temple Los Santos, naproti bytovému domu se nachází benzínová stanice, můžete si zde natankovat nebo dojít nakoupit a nemusíte jezdit daleko,  k bytu je také obrovský sdílený balkon s lehátky a bazénem, odtud máte také krásný výhled ale také je to krásné místo k odpočinku a relaxaci. V bytě se nachází celkem 3 ložnice, velký prostorný obývací pokoj s vedlejší konferenční místností, kuchyň, dvě koupelny (Jedna v dolním patře a druhá v horním), parkovat můžete přímo u příjezdové cesty k bytovému domu, nebo můžete využít velkou parkovací plochu naproti.

Osobní prohlídka je samozřejmě možná po domluvě na mém post.ic:  sergio.greco@post.ic

Fotografie bytu zde

Počáteční cena: 1 000 000 kč

Minimální příhoz: 100 000 Kč

Vzor příhozu:      Jméno a přijmení:

                          Kontakt: (Tel.číslo/post.ic)

                          Částka:

Přeji hodně štěstí všem přihazujícím

Greco

26.7.2022 22:12, naposledy upraveno 27.7.2022 00:09 uživatelem VajkoChlpko

Prepáčte ale, čo je na tom byte luxusné ? 

Zriadenie vyzerá byť úplne obyčajné, chodba úzka, izbu tvorí posteľ a zopár poličiek so skriňou. Vyzerá to veru dosť prázdne, a pripomína to skôr bežné ubytovanie v hoteli, najmä s tým zdieľaním spoločného bazéna. Skôr si myslím, že ste tým "luxusom" myslel to, že je byt priestranný aspoň čo sa týka počtu miestností. Výhľad vcelku pekný, avšak nie som príliš fanúšikom padajúcej starej omietky. 

-Dušan Badinský

fikstvUwU

Hráč

16
27.7.2022 02:00

Nabízím vám 600,000 Kč za byt, 1m je opravdu moc. 

Tel:515-805

Jméno:Isabella Mack 

Nabídka:600K


Powered by LeoSight IFS
LT~32