Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN


izerman

Hráč

15
27.7.2022 03:31

Zdravím, už to bude kolem 8 měsíců co mi dne 27.11.2021 byl udělen Permanentní ban s odůvodněním: Alt to alt.

Pamatuji si že jsem jednu chvíli moc nehrál na serveru měl jsem nějakou pauzu. Poté jsem na nějakou chvíli zase hrál. bylo to pár týdnů a poté jsem zase přestal už si nepamatuji zda jsem byl MTA přehranej a nebo jestli jsem neměl čas, jelikož se věnuji těžkému sportu a musím mít v tom režim. Jednoho dne jsem se šel podívat na stránky na IC internet, ale bohužel se mi tam nešlo dostat. Později jsem zjistil že mi byl udělen ban a to právě v době kdy jsem již na serveru nehrál, a protože jsem věděl že bych stejně neměl moc času tak jsem Administrátora, kterým mi byl ban udělen nekontaktoval abych se ho otázal co jsem přesně udělal špatně, kde byl problem v Alt to alt. Máme léto a chtěl bych si zase zahrát Roleplay zde na Skimo RP, jelikož už nemam moc času zbývá mi měsíc a poté už nebudu mít na hraní čas kvůli sportu který dělám a kvůli zaměstnání, tak jsem se rozhodl podat si tedy žádost o unban abych si ještě užil RP předtím než už nebudu mít na hraní vůbec žádní čas. Jelikož po takové době cca 8 měsících, kdy jsem měl plnou hlavu jiných věcí si už nevzpomenu co jsem během hraní dělal, tak bych se chtěl omluvit za vše co jsem údajně porušil, a taktéž bych Vás chtěl poprosit o udělení unbanu, abych si ještě stihl užít Váš server Skimo Roleplay předtím, než se ke hrám už nedostanu. Prosím o druhou šanci moc mě to mrzí a děkuji Vám pokud jste si mojí žádost dočetli až sem.

 

Ban udělen Administrátorem: @FLYER

Pyko

Hráč

1
27.7.2022 03:53

BHAHAHA DOSTAL JSI ZA JEDNA DEBÍLKU XD

 

 

 

Moje žena dobře ví, že jsem jen starý prasák, za hajzlem mám hasák, za ním porno časák, než si čutnu na mísu tak stojí mi jak masák, pomalinku listuju, cítím se jak pasák 🤓

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování, nadbytečné vyjadřování.
28.7.2022 15:50

Ahoj, ohledně toho alt to altu, moc si to nepamatuju, myslím že to bylo něco s firmou a penězi na postavě Clover Clarke.

Unban ti ale schvaluji a brzy si budeš moct zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024