Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Přihláška] Event Manager - Pyko


Pyko

Hráč

1
27.7.2022 04:11

Přezdívka: Pyko

Věk: 21

Zkušenosti: Mnoholeté členství v AT na privátních serverech her Metin2 a NosTale, pozice od helpera/testera až po správce týmu. V MTA se pohybuji teprve krátce, zkušenosti v AT nulové.

Komunikační dovednosti: Psané na vysoké úrovni v Čj a Aj, slovensky rozumím. U mluvené komunikace už je to horší, jsem dost introvertní a trpím selektivní hluchotou, ale jsem schopný se po čase chytnout a zapojit do konverzace.

Mám čas: Dost proměnlivě, jednou jsem na Skimu týden v kuse, jindy zas týden nemám vůbec přístup k PC jelikož jsem pracovně mimo město/Čr. V běžný den si najdu 3-5h času, který mohu věnovat skimu.

Další informace o mně:

Přezdívám si Insanity. a to hlavně díky všestrannosti. Je to unisex, mám rád Eminema a ve filmech mám nejradši shady postavy. Jinak teda tato přezdívka vznikla při hraní minecraftu. Uvedu na pravou míru fakt, že se na Skimu prezentuji v rodě holčičím, ale přihlášku píšu v klučičím. Jsem narozen v blížencích, a ačkoliv horoskopu moc nevěřím, tak pravdou zůstává že mám více osobností, a ta převládající je žena. V mužském těle. Víc to asi rozebírat netřeba. Na skimu působím od poloviny Ledna tohoto roku, kdy jsme se s kamarádem nudili a on mi řekl, že pojď dáme RP. Zároveň to bylo moje poprvé co se MTA, RP a GTASA týče. Hrával jsem ho kdysi, ale z toho jsem si pamatoval kulový, takže to bylo jakobych to zapl poprvé. Nebudu lhát, ze začátku jsme z toho měli srandu (nedošlo k žádnému vážnému porušení pravidel, jen jsme si jeli po svém) ale to se změnilo po zaučení od Puding, která mě uvedla do děje. To ještě nevěděla, že chytla úplného nováčka a jak těžké to se mnou bude mít, ale myslím si, že jsem k RP přičichl docela rychle a po pár desítkách hodin už mi to šlo samo. Ačkoliv se momentálně stále učím RP, konkrétně ilegál, tak si věřím, že po 6 měsících a necelých 800 hodinách mám dostatečné zkušenosti a znalosti hodné člena HT. Jo, mimochodem, jsem noční sova, nikoliv ranní ptáče. ~ Insanity

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma (doslova kopíruješ přihlášky)

lolcz

Hráč

35
27.7.2022 04:51

Hezký sepsáno teda okopírováno.

 

29.10.2022 23:56

Ahoj @Pyko, přihlášku zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo